Pages

Tuesday, March 15, 2011

chicks & honey

Heijou.

Ajaloos ei tulnud tööd. Matas sain viie, ma ei tea veel täpselt, mille eest.. Muusikas ka - rütmikontroll. Peale kooli käisin poes, ostsin yumstuffi kokku. Nägin Enelit, kes seisis niisama ja ootas oma isa vist..
Siis läksime Martiniga Tsink Plekk Pange sööma. Ma polnud seal mingi.. väga väga väga kaua aega käinud. Aga see on väga awesome koht. MeeKANA on awesome :) Ja Martiniga oli üldse väga awesome. Saime endale mingid tipsyd 'sõbrad'. Õppisin jälle pulkadega sööma, tegelikult ei saanud selgeks. Aga ma kunagi oskasin. Siis ostsime RedBulli ja tegime ühe walk of awesomeness'i koju.

Kodus hakkasin Saksamaa jaoks pakkima. Enamus on ära vist, aga need tähtsad pisiasjad on veel puudu. Umbes nagu iPod on vaja täis laadida ja homme peaks fotoka kätte saama ja midagi peab veel bussi jaoks ka välja mõtlema. Ma ei tea, kuidas ma ilma arvutita hakkama saan :D Ma ei saa oma iPodigi laadida nii ju :S

Okay. Ma ei oska muud rääkida vist.
Ma kirjutan teile veel homme viimase good-bye blogi :)
Byebye :)

2 comments:

ennnu said...

Ma ei seisnud :d , ma kõndisin just Walkingust välja :d .
Aga isa ootasin küll.

Kuidas sul juba nii palju pakitud saab olla ? Mul on kohver täiesti tühi .

Ma ka ei kujuta ilma aruvita aega ette :d

Paula said...

:D:DD:D:D:D:D

okei.. eneli kõndis Walkingust välja ja ootas isa :D

:D