Pages

Monday, March 28, 2011

68! She's going Hollywood..

Ma tegin peaaegu kõik selleks, et mu esmaspäev poleks nii jube, kui tavaliselt:

  • Ma magasin 8 tundi. 
  • Ma panin asjad õhtul kokku.
  • Ma sõin hommikul.
  • Ma hakkasin varem kooli minema, et ma ei hilineks.
  • Ma võtsin kaasa kõik õpikud, töövihikud ja vihikud..
  • ..aga mitte midagi üleliigset.
Millega see lõppes? 
  • Ma olin rõivistus 10 minutit, sest mu juuksed keeldusid olemast nii, nagu mina tahtsin.
  • Pool eesti keele tundi oli õpetaja ja Tano vaheline vestlus sellest, kas kõrvaklapid jäävad pähe või võetakse ära.
  • Ülejäänud 22,5 minutit oli õpetaja täiesti segane jutt sellest, kuidas ta a) käis mingit etendust vaatamas b) lehes kirjutas, et ''Libahundi'' näidend oli läbikukkumine c) kuidas tal ikka üldse pole tuju meiega luulest rääkida (guess what, meil ka polnud!) d) kuidas talle ikka nii meeldis see etendus, mida ta vaatamas käis ja e) ma ei jõudnud kuulata rohkem.
See läks veel paremaks, meil oli teine eesti keele tund ka!

Keemias rääkisime sooladest. Ja keemia õpetaja vaatas mind TERVE tunni, umbes et.. ''kas ta nüüd pöörab ümber ja räägib Oskariga? Ei? Aga nüüd? Ei???'' ja lõpuks ütles, et me võiks rühmatööd teha, neljakesi. Ja jälgis edasi, et ''nad Liisuga võtavad nüüd Oskari ja Karli oma rühma, eks? Ei? WTF IS GOING ON?''
Well, guess what, me ei rääkinud terve päeva. Kas ma nüüd palun saaks see veerand käitumishideks Eeskujuliku? Aitäh, sincerely, Paula Johanna :)

Läksime sööma, mitte midagi specialit ei juhtunud. :O:O:O Tegelikult, did you know, et mul on fanclub? Mul on igast viiendast, kuuendast ja seitsmendast klassist vähemalt üks fänn (poiss), kes mulle tsau ütleb. Tüdrukutele vastu tsau ütlemisest loobusin ma juba tükk aega tagasi, liiga vaevarikas - liiga palju :D

Matemaatikas rääkisime puutujast. Fun. Mul oli vist koguaeg selline nägu peas, et ''joumateankõigijärgmiseviieülesandevastuseid''. Ja siis ma ns üritasin kõiki peace'i näitama saada, aga all i got was 4 masenägu ja 1 keskmine sõrm. Niu, entusiasm missugune. 

Bioloogia. Jalutasime sööklasse, nägime Andrest ja Elist. Ma tahtsin Andresele iPod-surprise'i teha, aga mul oli iPod klassis. Ja siis ma lihtsalt istusin nende juures veits. Elis nägi ilus välja. Andres ilmselt nägi ka, sest ta oli Elisega koos, didn't pay attention :D Muidu bios rääkisime lülijalgsetest, teate kui epic see oli? Null epicness! Ainus epic asi oli see, et klassis olid uued rulood, mis olid mingid kahepoolsed või midagi, nii et kui need alla tõmbas, siis tõesti nägi slaide! Win. 

Inglise keel. Rääkisime Saksamaast. Põnev. Ma tegin mingi väga släng lause, aga kuna Kristi, kes istub minust vasakul ja Liisu, kes istub minust paremal, võtsid minu sõna ehk siis AWESOME ära, pidin ma ütlema EPIC. Ja kuna kõik mainisid ära Starbucksi, shoppingu, seltskonna ja muu sellise, jäi mulle ainult COKE! :D Tegelikult ma valetan, Saksamaa wasn't awesome. Ainult kokakoola oli awesome.

Saksa keeles pidime jutukese kirjutama, Saksamaast, saksa keeles. Fun. Siiamaani tegemata see. Üritan reedeks valmis saada. 

Ahjaa, kõik täiega mäletavad, et ma ei kirjuta enam koolist postitusi, eksole? There you go! :D

Muusikakool oli ka suht okei. Ma olin lihtsalt koolist nii väss, et ma ei jõudnud väga rõõmsat nägu teha. Enne muusikaloo tundi jagas Sirle komme kõigile, ma hakkasin võtma ja siis ma sain mingi 8 kommi, mis olid mingil väga epic moel üksteise küljes ja Sirle lubas need kõik endale võtta ja siis ma õgisin seal. Laura nägi iPodi ja ütles, et ta pole kunagi Angry Birds'i mänginud, mille peale ma ütlesin, et aga palun, mängi :) Laura jõudis shoot'ida ühe linnu ja siis sai aku tühjaks. Fail. 
Kitarri tund oli mõnus, sest ma oskasin kogu kodust tööd. Seda ei juhtu eriti tihti. 

Ja siis tuli daddy mulle muusikakooli vastu ja me käisime mäkis ja ma sain ühe õnneliku eine (loe: happy meal) ja siiiiiiiiiis ma ei teagi. Õpetasin just Aveliisile HTML'i põhiosa selgeks. 

Ja pildid on LA'st, sest mul endal pole mingeid pilte hetkel ja LA on awesome ja ma olen nii väsinud, et ma vist lähen jälle kell 10 magama :S 

Good night :)

No comments: