Pages

Wednesday, February 9, 2011

võrrandid, õllemüts ja autoportreeMa kirjutasin eelmises postituses, et me õpime nüüd võrrandeid ja et ainus probleem selle juures on need nõmedad graafikud. Good news, me õppisime neid ilma graafikuteta lahendama, wii. Ja lisaks sellele, et me võrrandeid lahendame, me saame sinna juurde neid ägedaid sulge teha.. Me likey. Ma polegi öelnud, et ma normaalne olen. Kahe tundmatuga lineaarvõrrandid ja ma olen õnnelik... Anni ütles täna, et üheksandas õpime pool aastat kolmnurki. Pokerface. MIKS?

Ajaloos mul polnud midagi targemat teha - kirjutasin oma värviliste tintekatega niisama toredaid asju paberi peale. Niinekas sattus sellest tohutult vaimustusse ja ütles, et ta kasutab mind ära. Creepy. Tõi mulle siis kaks paberit ja ütles, et kirjuta siia oma ilusa käekirjaga tähtsate ajalooisikute nimesid. Noh, James Watt ja Karl Marx jne. Nice.. Mulle meeldis küll pisikesi Rainbows'e ja Be happy'sid rohkem kirjutada, aga vaatamata sellele oli täitsa okei seda nimede värki ka teha. Ta oli väga sillas. Ja mulle öeldi, et mul on ilus käekiri! :D Ahjaa, tunni lõpupoole joonistas Liisu mulle südame puusa peale. Suht äge.

Kehalises tegime oma tantsukava. See on nagu... Me peame kasutama kavas kahte pudelit per face. Täidetud vist.. Pole kindel. Igatahes, me ei teinud midagi väga tõsist. Pump up the jam, pump it up. Ahjaa, ja kuna me kanname selle ajal mingeid seitsmekümnendate riideid ja mina arvasin, et meil on täna selle kava esitamine, siis võtsin mina kaasa... seitsmekümnendate riided. Okei, tegelikult olid märksõnad värviline ja liibuv. Guess what, ma olingi värviline ja liibuv, aga ma ei pidanud seda olema. Panic at the disco! Lõpuks ma olin seal kuidagi ikkagi.. Küll mitte värviliste liibukatega, see oleks liialt kahtlane olnud.

Mõtlesin oma kunsti ühe ära parandada, aga guess what - kõik mu pildid on pisikeses roosas arvutis, mis on e juures asumisel. Nojah, mida saa tähendab? Et peab uued tegema. Kuna teema oli autoportree, kui ma õigesti mäletan ja see pidi koosnema vist kümnest pildist, siis ma võtsin märksõnad umbes nii:

1) Sõbrad (tegelen sellega homme koolis vist..)
2) Fotograafia  
3) Muusika, laulmine
4) Joonistamine
5) Värvid - mulle lihtsalt meeldivad värvid..
6) Reisimine 
7) Internet... mul pole veel aimugi, kuidas see ühe pildi peale koondada
8) Mingi mõnus vintage pilt...
9) Tee/kohv ja raffaellod
10) Kitarr

Üritan selle nädala lõpuks valmis saada.

Bioloogias rääkisime ainuõõssetest. Täiega huvitav oli. Ma tean nüüd, et see meduus, kelle eest ma Magothy riveris põgenesin, oleks mu põhimõtteliselt tappa võinud. Kui ma USAs olin, siis Magothy's oli just mingi meduuside aeg ja paljudest kohtades olid need hoiatussildid väljas. Nicole sai ühe korra kõrvetada, ma mäletan. See nägi valus välja aga õnneks oli see hästi pisike meduus. Anyway, me käisime Nicole'i ja Aileen'iga jalutamas, istusime seal paadisillal ja Nicole lükkas mu vette. Riietega. Täitsa lõbus oli, aga siis avastasin, et minust umbes meetri kaugusel ujub selline umbes 10-15 cm läbimõõduga meduusike. Joosta ei saanud, nad on päris kiired. Viuksusin ja liikusin võimalikult aeglaselt ja samal ajal võimalikult kiiresti redeli poole. That was creepy. Tegelikult väga hull polnud siis, natuke oli isegi huvitav. Kui ma täna teada sain, et nad on päris ohtlikud, siis oli küll veits creepy :D

Geograafias sain kontrolltöö viie. Mõelda ma seal eriti ei suutnud, tegime mingit tunnitööd. Üritasin selle võimalikult korralikult ära teha ja chillisin Twitteris.

Inglise keel. Kontrolltöö oli. Boring.
Votnii. Pilte ka. Üks on sessilt, mingi õllemütsiga venelane istus mu ees. Lipp varjas vaadet. Üks pilt on mu fake-tattoost ja üks pilt on fake-keegi-kelle-nime-ilmselt-pole-kasulik-blogis-mainida. Tegime järgi kedagi. :D Liisu ka. :D Ja siis üks pilt on sellest, mis ma ajaloos tegin. Mingid random väljendid/sõnad :D

3 comments:

liisu said...

heyhey.
tead see pilt minust on srsly ajalooline - viimane pilt minsut punase peaga :Da mu word verification: sessi :D:D suht hea :D

Anni said...

sa pead selle lehekülje oma vihikut MULLE andma! See on nii lahe lihtsalt!!!!! :D

Paula said...

Liisu: LOL, sessi :D

Anni: Ma võin neid sadu teha, neid on nii mõnus teha :D Istud ja kirjutad kõike, mis pähe tuleb. :D