Pages

Wednesday, February 16, 2011

A penny for my thoughts, oh no, I'll sell them for a dollar

Mu külmapüha möödus väga edukalt. Iseenesest on vist öeldud, et kui transport on korraldamata ja temperatuur on -25, võib koju jääda. Mu iss küll ütles hommikul vähemalt paar korda, et ta võib mu ära visata, aga ma ütlesin, et ma kavatsen sellegipoolest koju jääda, kuna üksi külmas klassis istuda pole eriti tore. Koju ka ei lasta. Niisiis läks iss tööle ja ma läksin uuesti magama. Kell oli vist pool kaheksa. Magasin poole üheteistkümneni vist. Järjest sadas msni rahvast, kes ka külmapüha pidasid. Tegin pilte. Mängisin kitarri. Koristasin oma riidekapi ära. Chattisin. Igast toredaid asju tegin.

Nüüdsest töötab mu weheartit konto ka. Mu peeglireidikal on 81 hearti juba. Nice. Täpselt sama palju, nagu mul blogis followere, aitäh :)
Check it out ~
Ja ma kustutasin oma deviantArti konto ära. Puppyface. Ma lihtsalt ei kasutanud seda ja mida väham veebikodusid mul on, seda parem ilmselt. Noh, weheartit tuli asemele.. :D

Hüppasime kekas hüpitsat. Ma hüppasin Liisuga täpselt ühepalju - 225 hüpet kahe minutiga. See on neli. Mulle sobib. Muud eriti ei toimunudki. Tavaline.

Hetkel lõpetasin just kunsti koduse töö, fotoseeria asjadest, mis mulle meeldivad. Ma lubasin need pildid blogisse ka panna, seega..

Loodus ja loodusfotograafia, mitte konnad :D

Reisimine

Kunst... kuidagimoodi

Muusika

Yeah.. lihtsalt mõnus :D

Fotograafia

Lugemine

Mu passionid ilmselgelt. 


See on nii ilus lugu..

4 comments:

Avely said...

on jaaaaa, mul see repeadi peal nüüd

Paula said...

mul ka (:

Ollla said...

Ilmselgelt kellelegi meeldib Sam Tsui? :) :D Aga mulle meeldib see, kus ta selle Christinaga Just A Dream'i laulab rohkem c:

Paula said...

(A) Peab tõdema, et tal on lihtsalt nii ilus hääl. Mulle meeldib ka see rohkem, aga 'If I die young-il' on lihtsalt nii... deep'id sõnad :D