Pages

Wednesday, February 23, 2011

karmelitee ja jessie jIlmselgelt oli mul plaan kogu happy meali komplekt kokku saada. Aga enam pole hello kittysid. Nüüd on yoda :S


Tsauki. See on umbes 68. kord, kui ma ütlen, et tänasest ei kirjuta ma enam neid 'what-happened-in-school' postitusi, sest koolielu on esiteks everywhere all the time ja pealegi pole minu koolielu teiste omast üldse huvitavam. Kui midagi väga huvitavat juhtub, mainin seda postituse allservas väikese kirjaga.

Ma olin nii väsinud enne, et ma mõtlesin mitte trenni minna. Ma põhimõtteliselt magasin silmad lahti. Aga Oskar arvutas, et arvestades, mis kell ma magama läksin, oleksin pidanud kell 1 alles ärkama, ehk siis sel ajal, kui meil tunnid lõppesid. Ma siiski läksin trenni. Otsustasin jala minna, sest bussis oleksin magama jäänud. Kõndisin Taskusse, ostsin endale ühe redbulli ja karamelliteed. Püramiidikestega. Cuteeh. Siis käisin kaupsis. Helistasin Liisule ja küsisin, kuidas tal haige olemisega läheb. Ja rääkisin talle redbullist. Ohyea, ma olen väike kuri olevus. Aga Liisul oli kokat, seega.. Siis läksin ujuma.

Vesi on alati megakülm, ma mõtlesin, et ma teen mingi kamikaze külma duši ja siis pole nagu basseinis nii külm. Okei, seda ma tegin. Ülikülm oli. Jube. Läksin basseini ja teate mis? Täna, just täna, oli basseinis soe vesi. Suht.. cute. Agajah.

Let's see how is my to-do list doing..

Paula's awesome to-do list! (After day two)
Õppida pähe saksa keele luuletus
x Õppida linnuviktoriini jaoks
x Õppida muusikaloo jaoks pille
x Teha s'more
x Mängida iga päev 20 minutit kitarri 
   - 1. päev
   - 2. päev
   - 3. päev
   - 4. päev
   - 5. päev
   - 6. päev
   - 7. päev
x Minna kinno
x Kirjutada iga päev piltidega blogipostitus
x Saada Aveliisiga kokku
x Minna piljardit mängima
x Teha peeglilauas süsteem (advanced)
Õppida selgeks 'Pump up the jam' kava
x Õigekirjaolümpiaadi ülesanded
x Minna Edithit pildistama
x Panna blogisse sünnipäevade kalendri widget
Õppida pähe ''Põhjamaa''
x Võtta Elise kingitus homme kaasa ja mõelda välja viisakas vabandus (tsau, Elis!)
x Värvida ära Oxeni kloun  Okei, tegelikult ma ei värvinud ära seda, aga ta unustas juba ammu ära selle.. so.. yeah..
x Teha ära arvuti kodutöö(d)
x Tõmmata iPodi uusi lugusid


Yea. Näete seda arengut? Jah? :D Ma ka mitte.. :D

Geograafia.. rlz.

Priceless

miu....

Me Aveliisiga eile cuteh'id olemas. 

Pühendaksin järgmise lõigu Karmelile. Käisin teed ostmas. Ma ei suutnud otsustada. Lõpuks nägin seda pakki ja teadsin, et elu lõpuni on mu lemmiktee nüüd otsustatud. 

Karmelitee 4ever! Actually, it is good! :)


2 comments:

Karmel said...

ifeel so speical now. :))

Paula said...

u should, u are :)