Pages

Sunday, February 20, 2011

about my bday & other

heihei.

Ma ei ole oma sünnipäevast väga kirjutanud, aga ma vist väga detailselt ei hakka ka. Ma sain lots of lovely kingitusi ja obviously mu blog on totally in estonglish. Aga te elate üle. Mõned asjad lihtsalt kõlavad inglise keeles palju tabavamalt.
No näiteks. Miks mu telefoni keeleks on seadistatud inglise keel? Sest kui ma kasutaksin eesti keelt, jõuaksin ma sõnumit saates juba naerukrambid saada. Toksama? Otsetõlked on nii toredad. Ja see on ka halenaljakas, kuidas absoluutselt kõik manualid ja kasutusjuhendid ja muu selline on kirjutatud sellises.. põhikooli tõlkevõistluse vormis, kus on järjest tõlgitud ja aeg on otsa saanud ja siis pole keegi viitsinud seda läbi lugeda ja lõpuks ongi mingi ajuvaba tekst. Seadistusviisard. Toksama. Toksama is priceless. Ime, et nad ei tähtnud kirjutada, et ''Täpi ekraani alaservas asuvat seadistusviisardi ikooni''. Like.. tap tap..
Okei, võib-olla olen ma veidi julm. Iseenesest on kõik ju arusaadav jne. Kuigi, Aveliisi sünnipäev, klubi Trehv, menüü. Praed, supid, desserdid, pikad joogid, soojad joo... WAIT, WHAT? Pikad joogid? U mean long drinks? Pikad joogid? Are you kidding me? Pikad joogid?
Rääkides tõlgetest. Ma alati möödun nendest gruusia/aasia restoranidest, kui ma lähen kas a) muusikakooli või b) piljardisse. Ühte avati siin sügisepoole. Aknale oli kirjutatud aus: "Varsti avame siin aasia kööki''. Ja gruusia restoran says: ''Friikartulid, praadikartulid või riisi on hinna sees.'' Ma pole neis kohtades kunagi söömas käinud. Igaks juhuks. Võib-olla peaks ära proovima.
Minu blogi.. Ma ei ütlegi, et mu blogi mingis väga korrektses eesti keeles on. Ei ole.. üldse pole.. Aga see on ainult mu blogi. Ja vahepeal ma ei suuda ühtegi mõtet korralikult eesti keeles edasi anda. Cmon, mis ma hakkan tõesti epic asemel eepiline ütlema? Ja awesome asemel võimas? Ja indeed asemel tõepoolest? No way.

Viking (my awesome cat) tuli koju jälle. Ma arvan, et ta käis kas
a) sõbrapäevapartyl,
b) minu sünnipäevapartyl (ilma minuta),
c) vabariigi aastapäeva early-partyl,
d) pidas külmapühasid (külma ilmaga õues?!).

Igatahes oli ta kolm päeva ja kolm ööd ära, nii et nüüd on ta kaks korda kõhnem ja ainult magab.
So.. yeah.

Kui ma enda uute kõrvaklappidega muusikat kuulan ja äkki kuhugi liikuda tahan, soovin ma koguaeg, et ma saaks teha seda ilma kõrvaklappe peast võtmata, sest nende sound on lihtsalt nii epic. Praegu tahaks kööki minna. Ei saa. Epic sound.

Ma tahaks suve nii väga. Tahaks teha ühe pikniku kusagil mõnusas kohas, koos koka, kreembrülee ja muu sellisega. Tahaks kuulata mingit epic muusikat ja lihtsalt chillida. Reisida tahaks ka. Igale poole. Ja ma tahaks jälle megalt fotosessioone teha ja rattaga sõita ja. Well.. 

Ahjaa. Mu bday cake. Pildid. Ja sünnipäevapildid. Jah, me tegime rohkem sõpapilte, aga kõik teised olid üliudused.

No comments: