Pages

Sunday, January 9, 2011

WHERE IS MY PHONE?

MA KÄISIN KINOS TÄNA.
Film oli epic hea.
Film pole tegelikult üldse tähtis, ma tahtsin teile kirjutada mis tunded mind peale seda filmi valdasid.

No, te kõik teate, et ma olen friik ja mu telefon peab alati mu taskus olema või siis kusagil väga lähedal, et ma seda näeks. Püksitasku on väga safe valik, sest kuna ma olen veel lisaks telefoni-friik olemisele ka skinny-jean-friik, ya know, siis on väga hästi tunda, kui telefon heliseb. Ma ei kuule seda niikuinii kunagi. Igatahes, telefon on nagu.. elu mõte. Muide, jopetaskud ei ole safe valik, sest sealt ei tunne seda. Igatahes. Tulen kinost, võinoh, saalist. Woah, epic. Hea film, värkisärki. Heh, mis kell on? :P Nii, mu telefoni pole pükste taskus. Esimene mõte: Mismõttega ma ta jopetaskusse panin? Tee-hee... Oh, wait.. seda pole jope taskus.  Teine mõte: Äkki ma olen haige.. ma ei pane seda kunagi käekotti.. WAIT. Seda pole siin. Eieieii, niikuinii on, see ei saa mujal olla. Okei, otsime.
"Aveliis, mu telefon on kadunud?"
"Mmh, vaata kotti.."
Nope, it's not there...
PANIC. PANIC. PANIC. PANIC. Ma leian selle niikuinii üles, see ei saa kusagil iks kohas olla. PANIC. PANIC. PANIC. PANIC. PANIC. PANIC. PANIC. PANIC. PANIC. PANIC. PANIC. PANIC. PANIC. Äkki ma jätsin saali selle... PANIC. PANIC.
Lähen saali, kus me istusime?? Kus me istusime.. Mingi haige numbriga rida oli... 13! Jah, 13! KUS MU TELEFON ON!!!! Nii.. 1, 2, 3, 4, 5, 6, iste 6. YAY. Ta oli nii üksi seal..

Trauma. Tõsiselt.

Ma olen telefonifriik ,jaa. :D
see nägi lihtsalt hea välja :D
Tänud Martinile teema eest :D

2 comments:

Jane . said...

Ma olen täpselt samasugune :D:D:D
saad aru , ükskord see oli mul tekikoti sees ( MIKS ??? kuidas see sinna sai ? ) ja siis mul oli vibra peal ja noh deem ,ei leia no:D siis öösel keegi saatis mulle sõnumi ja siis see vibras ja siis oe ma ehmusin , see oli täpselt mu jalatalla vastas:D ilmselgelt ma olin nii õnnelik :D
aga ma olen rõõmus sinu pihta, et sa enda kullakese kätte said .

cau.

Paula said...

hihihi, nii armas :)

cauci. :)