Pages

Thursday, January 20, 2011

nightmare

Tsaukisau.

Läksin eile umbes kell üheksa magama. Näide sellest, et kui tahta, saab vägagi vara magama minna. Loomulikult sõltus see sellest ka, et mul oli ülihalb olla. Ärkasin umbes kell kaks üles vist, sain aru, et ma pole ammu nii haige olnud. Mul oli mingi hiigelpalavik, sellest sain kohe aru. Kraadiklaas ainult kinnitas seda - 38,9. Nojah, kui nii, siis nii. Mõtlesin, et mida kauem magan, seda parem. Jäin uuesti magama. Hakkasin mingit eriti haiget õudusunenägu nägema. Ma näen suhteliselt harva unenägusid, veel harvem ma mäletan neid tõustes. Seda mäletan. Põhimõtteliselt oli see suht epic. Kui järele mõelda..

Paula ärkas üles, läks alla kööki. Seal oli mingi inimene, kellest ma kahjuks midagi ei mäleta. Ma arvan, et ma ei näinud ta nägu unes. Igatahes, ta andis mulle lingi. Just nimelt, lingi, selle asja, mille peale arvutis klikkida saab. Ainult et unenäos ta ulatas selle mulle lihtsalt näpu vahelt. Paula läks üles, pani selle lingi arvutisse ja see oli mingi youtube'i video. Päris creepy video oli. Põhimõtteliselt oli see mingi tohutult hevi laul, mille sõnad olid ülicreepyd. Igatahes, video lõpus ilmus ekraanile püstol ja siis see püstol lasi mu maha ja ma ehmatasin ennast üles. Creepy, huh? Tahaks öelda, et ma nüüd tean, mis tunne on, kui sind maha lastakse, aga ma kardan, et see polnud päris see..

Päriselt ärkasin üles umbes kell üheksa, olles selleks ajaks maganud umbes 12 tundi. Palavik oli siis 39,2. Olen tänase päeva jooksul söönud mingi sada erineva toimega tabletti. Võiks ju loota, et aitavad ka midagi. Eks paistab. Hetkel on küll veel paha olla. Nõrk tunne on. Aga, ma annan endast parima ja üritan nädalavahetusel terveks saada.

Kaks inimest olid nii toredad ja helistasid mulle peale kooli, et kuulda, kas ma olen ikka elus ja kuidas mul läheb. Üks neist oli Remo. Cute. Teine oli Liisu, kes rääkis oma masendavast päevast (sest mind ju polnud).

Ja kohe hakkan tablet'iga joonistama.
:)

No comments: