Pages

Sunday, January 16, 2011

nädalavahetus facebooki ja twitterita (eranditega)

Tsauki. Ei saa öelda, et mul igav nädalavahetus oleks olnud. Täitsa põnev. Kõik algas õigupoolest sellest, et mu väike, armas, nunnu, roosa arvuti otsustas katki minna. Võinooh, jah. Tööle ta igatahes ei lähe. Läheb, aga mitte nii palju, kui väga.

Laupäeval hakkasin mingi kooliprojektiga tegelema. Pidime kunstitunnis tegema fotoseeria teemal "Märgates kodukohas Euroopat". Masendav teema. Helistasin Liisule, aga ta ei saanud tulla. Helistasin Oskarile. Tsillisime, tegin igasugustest toredatest asjadest pilte, aga Euroopaga need küll eriti kokku ei läinud.

Nägin Aveliisi koos vanematega. Oskar läks kuhugi, ma ei tea kuhu ja me läksime kõik koos Mokasse pitsat sööma. Moka pitsad on ülihead, nüüd tean mina ka :) Siis viisid nad mu koju.

Läksime kella kuueks mingit tulevärki vaatama. Jaa, põnev oli, jaa... Lõpetasime Taskus ja kuna üle kanali taarutamine lõppes minu telefoniaku surmaga, mistõttu laadisime seda keset Taskut. Vahepeal ostsime kokat ja mõtlesime, mis edasi teha. Tasku oli linnatsillereid puupüsti täis. Huvitav elu, jaa. Istusime seal veidi ja siis liikusime koju.

Täna hommikul hellasin Liisule ja läksime seda kooliprojekti tegema. Oli huvitav, oli, oli.. Hängisime ringi, mingihetk tulime minupoole. Mängisime natuke kaarte, rääkisime ns ja siis otsustasime, et kuna mul arvutit pole, pole midagi teha ka. Läksime uuesti linna korraks. Käisin selvus ka korra. Tulin koju.

Ilma arvutita on tõsiselt noliferi tunne. Mõnes mõttes on vist hea ka. Mõtlema paneb, igasuguste asjade peale. Ma olen selle kahe päeva jooksul lihtsalt uskumatult palju mõelnud.
Õhtul tuli iss ja tõi oma tööarvuti. Mmmõnus. Aga ma ei viitsigi siin eriti kaua olla, suht harjumatu. See on nii suur ja tore. Aga, ma lihtsalt pidin teile ühe blogi kirjutama, et te teaks, et lähiajal ilmselt korralikult blogi ei saa. Mau. Lugege Aveliisi blogi seni, leiate lingi ülevalt mu blogide listist.  :)

Pealkiri tähendab seda, et tegelikult on mu telefonis ka nett, niisiis vahel olin ikkagi tsiviliseeritud. :D

No comments: