Pages

Friday, January 7, 2011

Kardashianite ja Bieberi viljaringid o.O

Ya know what? Ma ei saa aru, miks raamatukogu kodulehekülg peab olema nii keeruline. Üritasin mingit raamatut tellida ja mul kulus vist umbes veerand tundi selleks, sest käin seal nii harva, et ei mäleta oma parooli; otsing on mingi väga huvitava ülesehitusega; 'telli' nupp on täpselt seal, kust sa seda kõige vähem otsida oskaksid. Aga vähemalt on värv roheline, see rahustab või midagi :)

Ma ei tea nendest täiskuu asjadest midagi, aga kas täiskuu on? Ma lihtsalt olen viimaste päevade jooksul kolm followeri juurde saanud ja minu blogi puhul on see päris hästi. Kes ikka viitsiks alatasa lugeda mu ideaalset, fantaasiarikast, ilusat ja hästi ülesehitatud blogi, eksole... jk.

Ilm on vastik. Jälle sajab lund. Tegelikult ka, ma arvan, et varsti ei kuku sisse mitte ainult katused, vaid terve Eesti.
Nagu.. mauh. Vajub kõik maa sisse näiteks. Vee alla. Ja siis oleme nagu selles filmis see Atlantise saar või riik või asjandus. Vee all.

See tuletas meelde, et mõned on mulle siin korduvalt maailma lõpust rääkinud. Et mingid maiad teevad miskeid ilusaid asju põldude peale ja ennustavad meie tulevikku ette. Päris jube oleks mõelda, et meil on siin ainult kaks aastat jäänud, eksole? Ma otsustasin seda guugeldada, võttes arvesse, et Google on mu parim sõber ikkagi ju.. Teate mis? Nad on selle jaoks eraldi saidi teinud. 

Anyway, neil on selleks mingi 9 erinevat teooriat, mis kuidagimoodi ütlevad, et maailm lõpeb ära 2012. Ma lugesin kõik läbi ja ükski neist ei tundu piisavalt hea, et karta. Niisiis, ma kirjutan blogi edasi. Aga ma arvan, et see kõik on lihtsalt nii ülespuhutud. Nii vähetõenäoline on, et mingid UFO-elukad tulevad ja me saame sõpradeks ja nad viivad meid kas a) oma planeedile elama või b) oma planeedile surema. Kuidas see üldse võimalik oleks?? Ja kusagil oli artikkel maiadest, kellel on nendest 'kas me tegelt ka sureme ära?' küsimustest kõrini. Ma arvan, et neil on nii kõrini, et nad lihtsalt vastavad kõigile JAH! :D Ja see, et maiade kalender just 21.12.2012 ära lõpeb - ju neil siis sai pastakas tühjaks. Või millega iganes maiad ka ei kirjutanud.

Need viljaringid.. Kindel, et maiad üldse viitsiksid kusagilt lihtsalt ilmuda ja meile, mõttetutele loodusewaste'ijatele mingeid hoiatusmärke jätta? Võinooh, tegelt ma usun, et maiad oleksid happyd kui me plahvataks :D Ja ma leidsin Elvise viljaringi, niisiis, võib-olla teevad "maiad" varsti meile Justin Bieberi ja Kardashianitega viljaringe. Siis ma küll vist kardaks maailma lõppu :D

Ehk siis.. Vahet pole ju, mis saab. Sest kui saab, siis saab kõigiga ja kui ei saa, siis ei saa midagi. Kuigi, ma ei leidnud midagi selle kliima kohta. Aga see kliimateema läheb vist selle globaalse soojenemise alla, am I right?

Ma pole ammu blogi kirjutanud, kui te juba märkasite :) Ma lihtsalt pole julgenud. Kes teab, kes seda kuidas tõlgendab või midagi sellist. Aga, maailma lõpp on üsna turvaline teema, pole minuga seotud eriti. Välja arvatud, et ma elan ka juhtumisi Maal.

Varsti on kool, see pole üldse hea. Eile vaatasin oma õpikud ja asjad üle. Panin osadele uued paberid. Sodimisralli..

Things to do before the world ends.
  • Õppida I'm Yours'i mängima
Muu pole tähtis eriti. Kahe aastaga jõuab palju asju teha ;)

Followige mu blogi, sest ma teen maiadega koostööd ja need, kes mu blogi followivad, saavad ufolaevas esimesse klassi. Buu!


:)

6 comments:

Jane . said...

tegelt vaata kui see 2012 tulebki , siis ennustati ,et mõned jäävad ellu ka .

tegin kunagi facebookis testi ,kuna ma nagu ära suren . seal oli kirjas mingi mai 2013 , seega ma jään ellu , hurra hurra ? :D:D:D:D

ma nägin seda saadet viljaringidest ja maiadest ja see tundus nii tõeline , tegelt ka .maiad ei tee meile viljaringe ju -.- ufod teevad :D:D

ah , ma ei tea mida ma ajan :D

oletubli :D

Paula said...

njaa, vaevalt siin midagi juhtub :D

nojaa, ufod, maiad.. ma seda saadet ei vaadanud. :D õnneks :D aga kõik rääkisid sellest mulle :D

Mannu said...

Pällu, MA EI TAHA NII VARA ÄRA SURRA, mul ei mahu see väga graafikusse ära. PALUN võta mind oma kosmoselaeva (?) esimesse klassi! :)

Paula said...

ma siin mõtlesin, et äkki need, kes pällu blogi followiwad JA kommenteerivad, et need jäävad ellu. ja niisama followerid viiakse ufoplaneedile surema (esimese klassi piletid, sellegipoolest)

teate, et lord ovulodododon elab ka ufodega koos? näeksite teda ka ;)

minu graafikusse ei mahu suremina aastal 2012 ka eriti hästi ära.. ma olen planeeritud umbes järgmise milleeniumi keskpaigani..

Anonymous said...

täiega nõme, et sul otsingut pole. ma tean küll, et kuskil su blogis peitub see bokehi-postitus.. aga ma ei leia :(

Paula said...

mu arhiiv on jah, osaline, see on nõmeee.. üritan otsingu panna ja need forward-rewind nupud :)

bokeh-postituse kohta, ma ei tea päris täpselt, mida sa mõtlesid, aga äkki on sellest abi?
http://www.paulajohanna.com/2010/06/paula-suvevaheaja-esimese-paeva-to-do.html