Pages

Wednesday, January 26, 2011

happiness

Cmon, me kõik teame seda tunnet, kui vahel on üliigav ja me loeme mingit sõna, uuesti ja uuesti. Ja jälle uuesti. Ja siis see enam ei tundugi, nagu normaalne sõna. See nägu moonduks või kaotaks tähenduse. Kas ma tõesti panen nii mööda või see ongi nii? Igatahes, kirjutage kommentaaridesse oma kõige imelikumad sõnad, mis eesti keeles leiduvad.
Sain teada, et pean minema 5. veebruar bioloogiaolümpiaadile. Miks on nii, et mulle tundub, et mul läheb bioloogia alati pekki, aga siis pean minema linnaolümpiaadile. Eelmine kord sain 3. koha linnas vist. Seekord nii hästi ei lähe ma arvan. Kuigi, arvestades, et mul olid osteoporoosi tekkepõhjused ning mingid vitamiiniküsimused ning nägemise küsimused õiged, siis arst võiks minust äkki isegi saada. Õõ.. Not so sure..
Ja homme on eesti keele olümpiaad, kui ma õigesti olen aru saanud. Õigekirja peale, kui ma ei eksi. Linnaolümpiaadil läks hästi, muide. Ma küll ei olnud kusagil esi-mingis-asjas, aga ma olen oma kohaga täitsa happy, arvestades ülejäänud ajumahtu, mis seal kohal oli. Eks ma üritan komad ja sidekriipsud õigetesse kohtadesse panna.
Koolis on tore, jaa, aga kui, siis rohkem inimeste, mitte trapetsi kesklõigu pärast. Kõik muu on selline.. uinamuina. Ma ei viitsi koolist rääkida eriti..
Tulin koju, mõtlesin, et õpin ära ja lähen magan veidi. Õppisingi. Läksingi. Kell oli kuus, mõtlesin, et Remo tuleb tavaliselt 8-10 ajal msni. Siis ta helistas mulle pool kümme. Olin selleks ajaks kolm ja pool tundi maganud. Ütles, et ta on kella kuuest msnis juba. Nojah, see on ikka nii vist.. :D
Mul on sõltuvus Alexis Jordani - Happiness'ist.
Tahaks red velvetit. Kinkige mulle sünnipäevaks üks red velvet ja te olete nagu. Boy.. ma ei tea. OMG. :D Mul on varsti sünnipäev :) Mittte väga varsti, aega on veel. Ikkagi. Lugemistest on ennem. Ja Aveliisi sünnipäev on ka enne :) Ja mõni teine ka :P
Ma üritan ikka veel vlogi teha. Ma ei anan vlogi koha pealt alla. Teen kasvõi ühe. Lihtsalt ei tea veel, kuna.

Avely tegi mulle oma blogis inside-viite. Niiarmas. Aww.
Liisu värvis juuksed minu soovitusel ära, me like.
Ja ma ei oska siia midagi rohkem kirjutada.

A, no seda ka, et ma vaikselt vihkan muusikalugu, sest mida me teeme seal? Täpselt! Mitte midagi. Mihkli ja õpetaja dialoog Mihkli kasvuraskustest. Toredate asjade eest maksan, ma arvan ka jah. Solf on veel okei, seal me vähemalt õpime midagi. Kitarritund kestis ka mnigi 15 minutit, kuigi ma ootasin seda kaks tundi. Youtube õpetab ka rohkem, ma ütlen. Ultimate-guitar ammugi. :D

Ma lähen nüd magama, olgugi, et ma vahepeal kolm tundi magasin. Oot, väike matemaatika. Ärkan 5 ja poole tunni pärast. Arvestades sinna veel 3 ja pool tundi otsa. ÜHEKSA TUNDI. Ohoh, eriti hästi.


Head ööd :]
Puhhipilt on nii armas lihtsalt.

No comments: