Pages

Wednesday, January 19, 2011

gingerbread

Ma kirjutan ühe postituse ruttu ja siis lähen kähku tuttu. Heh, see läks peaaegu riimi, notice?
Miks ma nii vara magama lähen? Mul on 38 palavik ja peavalu ja see kõik on tekkinud 3 tunni jooksul. Nohu ka. Laulmisest nii palju, et noh, järgmised 100 aastat kooli nägu näidata ei saa, nii kohutav oli. Ei, tegelikult polnud hullu. Noh, kõik vähemalt ütlesid, et hea oli. Issi ütles, et ma oskan laulda. :) Mul ükskõik, mis teised ütlevad. 

Igatahes. Koolis veel nii palju, et täna oli huvitavam veits. Noh, tundide sisu küll mitte, aga üldse. Kehaline oli suht tavaline, ma ikka ei oska midagi veel. Bioloogia ajal käisime Marisega laulmas, selle eest on mul põhjuseta hilinemine - huvitav. Bioloogias tuleb kontrolltöö ka, nice. Geograafias oli kontrolltöö. Ma enda arvates oskasin. Kirjutasin konspekti punktide asemel südameid. 
Kõrbete kliima
Kõrbete veestik
Ja nii edasi.  
Matemaatikas rääkisime, üllatus-üllatus, kolmnurkadest. Matemaatikaõpetaja ilmselgelt ei loe mu blogi :D  
Ajalugu? Ajaloos mängisime Liisuga tap tap'i, oli põnev. 
Inglise keel - Annabel meisterdas tellimustöödena kroone või mütse vms. Ma sain ka. Istusin nagu lollakas sellega terve tunni. Liisu ka. Gingers don't have souls. Ja Paula ja Anxu loomulikult ka. Ma sain R'i, Liisu sai T. 

Aitab küll, ma lähen magama. Sellises olekus ma kooli küll homme ei jõua.. Meow.. Aga siis ma ju ei näegi.. no jah. Headööd, äkki magan terveks ennast. :)

2 comments:

Liisu I said...

Ma mõtlesin, et äkki võiks kommenteerida. Ja tegelt hästi mõnus on, kui keegi sind oma blogis mainib, nii et yai!
&proovi kähku terveks saada.. nagu srsly.

Paula said...

Sul on tõsiselt probleeme ''sõna'' 'srsly' kasutamisega, like srsly. :D

Aga, aitäh, ginger. :)