Pages

Friday, January 28, 2011

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

Hello. Mul oli täna esmapilgul kohutav päev. See nägi juba ette kohutav välja. Hommik isegi tõestas seda.. vist.

Lastekoor - Laulsime neid toredaid laule. Laulsime Avely'le ja Kristile sünnipäevalaulu. Kõik lõppes sellega, et mind visati koorist välja. Algul oli suht jube olla, aga siis ma jõudsin mitmele järeldusele.
1. See tähendab, et ma saan reede hommikul kauem magada ning teisipäeval varem koju.
2. Vähem jeesuselaule for me!
3. Vähem ''teine hääl ei oska mitte midagi'' for me!
4. See ei tähenda, et ma laulda ei oska.
5. Keegi ei laula mulle nüüd sünnipäevahommikul :(
6. ..Kindlasti on midagi veel :D
Eesti keel - Määrused, määrused js veelkord määrused. Tegelikult oli suht lihtne. Igav ka.
Füüsika - Tegime töövihikut. Arvasin, et sain oma elu esimese kahe, kuna ma tegin töös vist kõik valesti. Õpetaja tegi ka töö peale sellist hapukurginägu, et ma olin nagu.. oh no.. Ütles, et teisendan valesti ja igast sellist stuffi. Ma ütlesin, et ma kolme ei taha, võib kahe panna siis. Saan järgi teha at least.
Sain kontrolltöö kätte - viis.
Whaatt??
Sel hetkel tundus, et võib-olla polegi see asi nii hull. Keda see lastekoor ikka nii väga huvitab ja nii.
Inglise keel - Sain mingi jutustamise eest viie. Tore, tore. Tegime mingeid harjutusi. Tore. Õppida ei jäänud. TORE!
Saksa keel - Kontrolltöö. Polnud raske eriti. Veel toredam.
Matemaatika - Mingi tunnikontroll oli. Oleneb, kas Oskari loogika peab paika või minu oma. Kui Oskari oma, on mul vale, kui minu oma, on Oskaril vale.

Tulin koju.
Läksin linna. Aveliisiga.

Käisime piljardit mängimas. Tore oli. Aveliis mängis esimest korda, aga võrreldes minu esimese korraga mängis ta superhästi. Alguses olid seal mingid veits tipsid tüübid, kes hakkasid meile õpetama, kuidas mängida. Aga me kolisime teise laua juurde. Tõsiselt tore oli. Sain uue piljardisõbra :)

Toiduvärve ei müüda enam. Mis mõttes? Ma küsin, kuidas on see võimalik??

Kuulan täiesti ebakvaliteetset muusikat, mis ilmselt rikub mu muusikalise kuulmise ja harmooniataju igaveseks.

4 comments:

Mari-Liis said...

Ma võin ikka laulda Sulle sünnipäevahommikul! :)

Paula said...

Hihi, ikka võid :D

Liisi said...

Ja see pealkiri...on minu elu moto juba mitu aastat! :D Selle järgi on päris hea elada, usu mind. ;)

Paula said...

see on hea, jah :D