Pages

Monday, January 17, 2011

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Arvutita elu polegi nii hull. Noh, õhtuti ma ju pole arvutita jne. 

Koolis on ok.. Noh, homme bioloogia olümpiaadile, enne seda Marisega laulma. Millalgi lastekoori. Täna oli mul üks koka koolis kaasas. Koka aitab elus püsida. Keemias tegime niisama neid oksüdatsiooniastmete harjutusi. Matemaatikas õppisime kolmnurkade sisenurkade summat (kohutavalt raske, kas teate.. juba 2 aastat õpime vist..). Bioloogias rääkisime biosfäärist ja bioomidest. Surmigav oli. Inglise keel oli ka suht tavaline. Saksa keel oli ka üsna mittehuvitav. Muusikakool oli tore. Sain kaks uut lugu, mis on mõlemad megakeerulised, aga kuna ma ise ütlesin, et ma tahan proovida, siis õpetaja ütles umbes, et "saad seda bossanova etüüdi Yves'ega võidu mängida". Ahjaa, Yves käib lõpuklassis ja mängib seda lugu? Hästi elame, hästi elame.. Õpetasin kitarriõpetajale selle nips-plaks biiti asja ära (Maris, u know), ta oli sellest ülimalt sillas ja kirjutas selle endale üles. Selgitas veel midagi hayenne (? väga mööda?) trummidest jms. Kevadel tuleb arvestus, seda ka..
Praegu lõpetasin just õppimise. Ma ei osanudki bioloogia jaoks väga palju korrata midagi. Ei tea, kas peakski, pärast saadavad linna ja siis peab veel rohkem ajusagaraid ragistama. Aga noh, ma tean, misasjad on kloaak, ujupõis, bioom, jäävihm ja sarvestunud nahk.. Loodame lihtsalt, et sellest piisab. Eelmise aasta bioloogia vihik on ilmselt üks mu elu korralikemaid, ilusamaid. Niisiis, kui te tahate, et teil oleks korralikud konspektid, siis ostke Greenroomi vihikuid, need on 70% recycled ja nendesse on superhea kirjutada. Eriti, kui need on spiraalköites. Hinne sellest ilmselt ei sõltu, sest geograafia vihik on sel aastal mu kõige ilusam vihik, aga hinne on ikka halvim. 
Mingi hull valimiste teema on, mind ajab kohutavalt närvi. Mind lihtsalt absoluutselt ei huvita poliitika, sest see on üks mõttetumaid ettevõtmisi üldse siin elus, minu meelest. 101 inimest, kes saavad üleliia palju palka ja teevad mittemidagi? Ei, ma ausalt ei ole kade.. Poliitikutööd ei soovitaks ma vist oma vaenlasele ka. Kõik vihkavad poliitikuid, vähemalt enamus minu tuttavaid..
Mitte, et ma kedagi solvata tahaks. Way to go! Ma lihtsalt... mul on poliitikaallergia. Ja mu lemmikraamat on Roone Roosti "Mis sul Viga on". Heh, sellest olekski vist pidanud alustama.. 
See nädal tõotab tulla päris killer. Mitte niivõrd ajakava, vaid pigem närvikava poolest. IF you know what i mean. Aga, elu on lill, keegi ütles. 
Lugesime saksa keeles mingeid tulevikulauseid, et umbes.. New York, London ja Veneetsia on tulevikus vee all ning et inimesi on 10 miljardit ning et toit ning mage vesi saavad otsa.. Ma elan veel selle lögailma üle ja üritan veel oma elu jooksul võimalikult vähe kilekotte tarvitada, aga kallid lapselapselapsed, kui te kunagi mu blogi loete, siis uskuge mind, sinna poleks saanud enam midagi teha.. Võib-olla elate te nüüd kosmoses ja teie jaoks on internet ning blogid umbes nagu mingid mullast kaevatud savikillud. See tähendab, et te saate kätte ainult osa mu tekstist, eksole.. SORRY! Ma loodan, et teil siin väga palavaks ei lähe.. Ja et te üksteist sööma ei hakka. Kuigi, see aitaks inimeste üleliigsust vähendada ;) EI! Ärge sööge üksteist.. 
Mul on tore õhtu. Meil on kõige paremat teed. Teate, mis on kõige parem tee? Tegelikult on neid mitu. Üks on see, mis emmel kodus on, see mingi.. jõulutee või asi.. Teine on jasmiinitee (eriti Jahtklubi jasmiinitee) ja kolmas on vaarikavartest tehtud tee. See viimane on hetkel tassiga mu kirjutuslaual.. aga mitte kauaks. Ja meil on õunakastet. Kõik teavad ikka, mis on õunakaste, eks? Kui ma veel usas olin, siis mäletan, et Nicole oli täielik applesauce monster. Ta pani seda kõige peale.. Saia peale, kuklite peale, puuviljade peale, isegi liha ja kartulite peale. Ma mäletan seda ka, et ta pidi enne teatud koguse juurvilju alla kugistama, enne kui ta oma äppelsaussi sai. Kuigi, kui minu vanaema seda teeb, näeb see küll väga kasulik välja. Ja hea on see ka. Kuigi, USAs tehakse ju piima ka mingist piimapulbrist ja trükitakse inimlikkuse poolest piimapakkidele lehmapildid peale. Just in case.. 

Pealkiri - sõna, mida ma oma msniakendest viimase kuu aja jooksul kõige tihemini leian :D

Üllatavalt pikk blogi :)
Votnii, olge tublid. Kirjutage kommentaare. 
Vastake küsimusele, et..
Kuidas muutub vee külmumisel selle siseenergia?
Votnii, parimatele auhinnad ja puha :D 

Ps. Siin arvutis pole minu faile ju, niisiis saate lihtsalt mingeid vanu pilte mu varasematest postitustest:) 

3 comments:

Anni said...

awwawwwawww:D:D

Avely said...

haha, mul tuleb kohe meelde, et ma ütlesin ka awwwwwwwwww sulle

Paula said...

niuniu, aww aww jaa :D:D