Pages

Tuesday, January 11, 2011

11.1.11, lämbuv eric turner ja prügiauto-action

tsauki :)


Eurod ei ole mulle väga mõjunud. Mulle kusjuures isegi meeldivad. Esiteks vist selle pärast, et kui kuhugi minna, siis ei ole enam seda hullu vahetamist (vähemalt mitte nii hullu kursiga) ja teine põhjus on see, et kui kroonide puhul ma pigem eelistasin anda mingi suurema rahatähe ja leppisin sellega, et saan kaheseid tagasi, siis eurodega mulle jõhkralt meeldib täpset arvu münte otsida. Harrastan nüüd peast arvutamist ja ilmselgelt olen selles varsti pro. Hinnad mulle meelde küll ei hakka jääma kunagi, ma usun.. Ma tean, et kooli puhvetis maksab pakimahl 32 senti. Muud ei teagi eriti.. Coffee-inis on see nädal kõik 1 euro. Cute, aga ma vist ei jõuagi sinna..

Eile oli muusikakoolis täitsa tore. Solfis sain kustukummiga vastu kõri, Sander viskas veits mööda. Väga valus ei olnudki. Õppisime kahe dieesiga helistikke. Oli tore, jaa. Muusikaloos ma suhteliselt magasin. Võinooh, joonistasin. Joonistasin mingit tüdrukut, tükk aega. Kuulasin natuke neid pille ka, aga need ei olnud eriti huvitavad.. Kas te ikka teate, et mul on tõsine silma joonistamise fetiš? Ma joonistan neid alati ja igale poole. Me likey. Liisu näiteks joonistab silmade asemel kuuski ;D Kitarritunnis oli ka tore.

Katy Perry on lihtsalt megailus...

 
Täna oli koolis igav, nagu eilegi. Nooh, vahetunnid olid täitsa elatavad, aga tundides nagu toimub ja ei toimu midagi. Mingi vahepealne variant. Arvutis õppisime html-i, mis oli tore :) Ajaloos olime mõnda aega niisama toredad ja siis tegime natuke töövihikut. Matemaatikas on surmigav osa, me tegelt ka ei oska nurki arvutada, eksole... Saksa kõnekeeles oli kontrolltöö, nice. Polnud raske, vastupidi pigem. Muusikas laulsime mingit väga masendavalt igavat laulu ja teised õppisid intervalle. Me Marisega niisama käisime kõigile närvidele, lauldes igasuguseid toredaid laule. Et 'Mis värvi on armastus' ja 'Tõuse üles ja läheme ära' ning 'Vana vaksal' ja 'Guantanamera'. Eesti keeles sain teada, et 22. jaanuar on eesti keele olümpiaad, kuhu me Marisega minema peame. Ja kehalises mängisime niisama võrkpalli. Tglt teised mängisid, ma ei oska. :D

Peale kooli läksin panka, sain endale uue kaardi. Enne seda seisin sada aastat seal.. Siis käisin piljardis ja tegin Martinile kaks korda pähe. Ma oleks kolmanda ka võitnud, kui valge poleks koos musta kuuliga sisse läinud.. Damn. Aga, ikkagi. Neli kuuli järjest - rekord, I'd say.

Eile õhtul (öösel) hakkasin Metallica - Nothing else mattersit mängima. Midagi nagu sain selgeks ka vist.. Igatahes suht huvitav on. Õppisin tabulatuuride lugemise ära. See tundus alati üle mõistuse, aga see on super lihtsalt. Mu kitarriõpetaja küll ütles, et need on nii ajuvabad ja et nendega ei õpi üldse noote, aga ma mõtlesin, et kui ma ikka 2 korda nädalas septakorde ja helide lahendusi õpin, siis ma aeg ajalt ikka tohin endale mõne tabulatuuri ka lubada ju.. :D

Mul on äge kass. Tavaliselt tundub, et ta on siuke lihtsalt ohmu ja ainult magab, aga ta teeb vahepeal üsna ägedaid asju. Kui ta minu toas on, käib ta alati mu peeglilaua peal ja ajab sealt ehteid maha. Lõhnade kallale pole ta veel läinud.. Täna ta igatahes ületas ennast igas mõttes. Vanaema otsis teda pool päeva taga ja leidis ta siis millalagi moosiriiulist. Cute, huh? :D Ja, vähe sellest - moosiriiuli kõige ülemiselt riiulilt. See on ka tore, kui ta õhtuti filmide ajal ennast vaibale selili viskab. Seda juhtub ainult huvitavate filmide ajal, kui keegi teda tähele ei pane.

Teate, mis on blondiinsuse tipp? Noh, kuigi, see paneb mõtlema, et kas üldse on olemas blondiinsuse tipp, sest see on juba liiga absurdne. Veerandi esimene tund - kirjandus. Väljas oli suhteliselt pime (otsin vabandusi). Rääkisime utoopiast. Eesti keele õpetaja ütles umbes midagi sellist, et utoopilisi raamatuid on hea lugeda, sest meie endi elus ei ole tavaliselt selliseid väge põnevaid ja seiklusrohkeid sündmuseid. Me Liisuga mõtlesime umbes, et pf, meie elu ongi üks suur action. Vaatasime aknast välja, ma mingi: "Oh, vaata, mingid vilkurid. Huvitav, mis seal toimub." Arutasime natuke selle üle. Autod seisid ja, mingi suur vilkuritega auto oli ja. Mõned inimesed sebisid mingi korrusmaja kõrval. Äkki Liisu ütleb: "See on prügiauto.."
Yeah, nii palju siis actionist..

Aga siiski, ei saa öelda, et elu igav oleks.
See AWESOME pilt on lihtsalt nii awesome. Martin saatis selle mulle motivatsiooni põhimõttel, et ma ikka viitsiksin 'Nothing else mattersit' õppida.

Ma avastasin, et mind totaalselt häirivad mingid sellised asjad nagu.. Näiteks kui keegi räägib (näiteks saksa keele tunnis) ja ta nagu eriti ei tea, mida ta ütlema peab, siis ta ütleb enamvähem iga lauseosa vahele "eeeh" ja siis see on nagu.. Der Sklave eeeh musst eeh der, eeh, ei, die goldene Sanduhr eeeeeh umdrehen. Ma ise teen ka seda, cmon, loogiline. Ma ei oska saksa keelt mingi megahästi. Ofk ma teen seda ise ka, aga lihtsalt, see on nii naljakas lõpuks :D Ja see pole ainult rääkimisel..
Kui on keegi, kes armastab sellist lugu nagu "Written in the stars" Tinie Tempah ja Eric Turner'i esituses, siis kerige järgnev lõik lihtsalt edasi, sest on võimalus, et te ei kuula seda lugu enam kunagi sama pilguga.. kõrvaga.. misiganes..
Kui teile see lugu ei meeldi, siis
avage link ja kuulake kasvõi esimest salmi.
Notice, kuidas ta nende fraaside vahel hingab?
Kui sa seda eraldi kuulad, siis see hingamine läheb iga korraga aina valjemaks ja lõpuks ta nagu lämbuks.. Ma ei tea, kuidas mina seda märkasin, aga mulle tõsiselt meeldis see lugu ja nüüd ma lihtsalt ei kuula seda enam.. Juhtub..

Kui keegi selle postituse viitsis läbi lugeda, siis võite kommentaari jätta, ma korraldan teile midagi toredat. :D

EDIT: Ahjaa, paar kiiret asja veel.
Ma jäin ühest followerist ilma. Ju leidub inimesi, kes eelistavad turistiklassi ufolaeva esimesele klassile. Ma siiski loodan, et see ei olnud liiga väikesed kirja pärast vms. St, öelge, kui midagi ei meeldi..
EDIT2: Väike pühendus Avely'le, kuna ta arvab, et ma käin kõigiga, kellest oma blogis kirjutan. Seega, Avely, gongrats! me käime! :D Okeiokei, tegelikult ma niisama. Avely võib ühe lõigukese mu blogis saada küll, sest tal on armsad kindad, ta naeratab armsalt ja on üldse ilus ja sõbralik.
EDIT3: Teate juba ikka, et meil tuleb klassireis! Aveliis tuleb ka, yay-ay. :) Me teeme Berliiniga üks-null. :P:P

5 comments:

Mannu said...

Mannu luges läbi, uskumatu, ma tean. Selleks on mitu põhjust:
1)Ma tahan ikkagi 21.12.12 su ufolaevale pääseda
2)Teksti alguses mainiti kaks korda Marist, mis andis tõsist motivatsiooni juurde
3)Mulle nagu haigelt meeldib see viimane pilt
4)Pällu tekst on põnev ka. :)

Paula said...

hihi, ma tänan, ma tänan.
sa oledki special meil :D
inimestele vist meeldib, kui ma neid enda blogis mainin.. ja mina olen alati mõelnud, et see on ebaviisakas, kui teistest ilma luba küsimata kirjutada.. :D

Angelica said...

Lihtsalt p i d i n mainima, et su blogi on täiesti super! :D
Arvatavasti üks mu favoriitidest, sest sa kirjutad niiii positiivselt ja motiveerivalt; kujundus on selline, mis kutsub lugema ja ... okei, ma ei hakka siin hulluks minema nüüd... :D
tsau. Ole tubli! :D

Avely said...

AWWAWWWWAWWWWAWWWW :) sa oled niii nuunnnnnuuuu :)

Paula said...

Angelica: Oi, kui armas sinust, nii tore on vahel nii häid kommentaare saada :)
Ole sina ka :)

Avely: Niuniu, :) sina samuti