Pages

Friday, December 3, 2010

mu superlativ päev ja jõuluideid

Täna oli mul lihtsalt väga perfekto päev. Algatuseks, sain voodist õigel ajal püsti. Kohvi tuli eriti hästi välja. Lastekooris oli tore. Eesti keeles oli huvitav, lugesime mingi konkursi võidutöid ja ma mõistsin, et see jutt, mille mina sinna kirjutasin.. oli väga mööda. :D Aga, võidutööd olid super lihtsalt. Füüsikas oli kaa tore, mõõtsime oma jalajälgede pindala. Inglise keeles saime uued töövihikud ja õpikud, mis on küll sama koledad, nagu eelmised, aga siiski. Lisaks sellele sain verbide töö kätte, mis oli 5, yay. Saksa keeles kordasime kontrolltööks ja ma sain miskipärast kõigest natuke liiga hästi aru. Tunnikontroll oli ka, mida ma oskasin. Matemaatikas istusin Liisu koha peal ja seal oli palju normaalsem istuda. Ei mingit Sandrit ega Valmarit. Tundsin end hetkeks täitsa tublina jälle. Veel sain teada, et esmaspäeval on jälle see eestiteemaline viktoriin (part two) ja teisipäeval on kooli sünnipäev, st pidulik riietus ja aktus vms. Suht nice. Kommi saab arvatavasti. Vahetundidest nii palju et. Mingil vahetunnil paigaldati teisele korrusele mingi kõlar ja lasti sealt jõulumuusikat. Masendav, i say. Aga Ergo oli nii tore ja keeras selle maha, ilma et oleksin pidanud minema ja selle juhtme sealt välja tõmbama.
Peale kooli käisin linnas. Raamatupoes näiteks.. Ja kitarripoes - ostsin endale kaks medikat. Lilla ja roosa. Millised tibivärvid.. Ja siis ostsin kokat. Ja mandariine. Ja.. päeviku. Uue. 2011 aasta oma. Ja siis ma ostsin endale ühe kakaokuninga CoffeeIn'ist. Ja kõndisin koju. iPod pidas peaaegu ilma akuta täitsa vastu ja üldse, külm ka väga polnud. 


Tahate kingiideid jõuludeks? Ma tean, et mõni tahtis. Niisiis...


Raamatud. Käisin täna raamatupoes ja pmst fellisin in love'i reisiromaanidega. Seega, ma oleksin väga õnnelik, kui ma saaksin jõuludeks mõne järgnevatest:
Eesti raamatu jaoks leidsin ka päkapiku :)

PS: Ameerika-raamatud on listist maas. Leidsin ameerika-raamatu jaoks jõuluvana. 

Tegin selle raamatu täiesti suvalisest kohast lahti ja esimene sõna/lause, mida nägin oli "kas olete kuulnud ..... HAVAIL"
Awesome. 

Ja mul on veel lugemata "Lohetätoveeringuga tüdruk" ja selle teised kaks osa, aga ma väga tahaks neid ka lugeda... Cha-ching.

Peale raamatute.. Siinkohal ma tunnistan, et jah, mul on megapalju ehteid, aga ma ei ütleks mitte kunagi ära suurtest hõbedastest kõrvarõngastest. Sellist tüüpi, nagu Marisel koguaeg on. Kui te Marist veel ei tunne, siis soovitan kiiremas korras temaga tutuvust teha, te ei kahetse. 

Okei, mis seal salata, kõik ehted on väga Paula teema, niiet...
Ja.. lihtsalt väga-väga-väga inside:

Isetehtud kingitused on väga-väga-väga-väga aww. Kui te käsitööd ei oska, siis on ka avv. Kui te mulle kokapudelist pliiatsitopsi teete, siis see on ka aww. Okei, see on rohkem, nagu lasteaed, aga ei, see oleks ikkagi aww. Mõelge loominguliselt. Võite mulle kokakoola korkidest kabe teha või midagi :D


Ainult üks palve. Ärge mulle küünlaid kinkige, palun. Ses suhtes, et. Küünlad on ilusad ja toredad, aga viimane kord, kui ma koristasin, leidsin ma 26 küünalt, millest 14 olid jõuluteemalised. Need põlevad varsti kokku kauem kui minu eluaeg. :D


Ja kõige lõpuks. Te võite mulle kinkida Coca-colat, mandariine, medikaid, huulepalsameid (uuh, love) ja nii edasi. 


Smse võite saata. Enda tehtud jõululuuletustega. 
Joonistage kaarte ka. Saan kõik stendile panna. 


Wii rock band ilmselt läks... tundrasse. 


PS: Andke teada siis või kontakteeruge omavahel, sest kui ma pärast 20 ühesugust asja saan, siis.. siis oleks päris tore tegelikult. :D

2 comments:

Mannu said...

Pällukesekene, see on kohv, mitte kohvi. :D Kui Astok endiselt su blogi loeks ja Parveotsale edasi räägiks, tuleks ja lööks ta meid kohe maha. Hmmm... siis ta tuleks vähemalt tagasi. Okei, KOHVI sobib küll. KohvI, kohvI, kohvI :)

"Minu Ameerika" on super lihtsalt, olen suht palju sirvinud seda. "Minu Pariis" ka. "Kas süda on ümmargune?" ka. "Minu Eesti" oli ka täitsa tore. Järgmisena ma hakkan ka "Minu Londonit" sirvima.

Uhm... ma juba kaks päeva enam-vähem tean, mis ma Pällule jõuludeks teen. Ja parem oleks, kui Pällule meeldiks.:)

Paula said...

Anna andeks perfektsusetippmannu.
Mina joon kohvi. Te võite kõik kohv'i juua. :D

:)


Mannuga on asi raskem..