Pages

Wednesday, December 22, 2010

Jõulupidu

Meil oli koolis jõulupidu täna. Suht okei oli. Paremini korraldatud, kui tavaliselt. Täitsa naljakas oli jne. Me tegime Kelgukoeri, nagu te juba võib-olla teadsite. Kogu selle asja panime kokku umbes kolme päevaga. Ja meie klassi puhul on üsna üldse üllatav, et me sellise asjaga hakkama saime. Ei, suht tore oli. Ma mängisin Marti, kes pidi olema slline nohikust reidipede. Ehk siis, pidin laibaga koos pilti tegema endast ja pärast tormasin sisse karjudes: "MA SAIN REIDIS TOP KÜMNESSE!". Hiljem oli Paulal repliik: "No, said väljavalitu ka?". Aga, ikkagi oli väga lahe. Pärast oli mingi disko ka vms. See oli tavalisest elavam, isegi rahvast oli, rohkem kui tavaliselt. Passisime seal mingi veerand üheteistkümneni, siis pandi asjad kokku.

Aga, klassijuhataja oli meiega rahul ilmselgelt, kuna tavaliselt ei viitsi me midagi teha. Paar pilti on ka, Liisul on vist ka mingeid. Ja Marial. Aga, seni paar minu oma.

Meil oli oma Justin Bieber - Oskar.


Ma olin niisama nerdy, kui ma just trakside ja padjaga ringi ei käinud - siis olin Mart.


Ja siis ma lubasin kunagi oma kunsti töödest ka pildi panna. 
Ärge laske end nende kõverusest heidutada, eks :)
Headööd :)

No comments: