Pages

Thursday, December 16, 2010

guns and horses

Jäin täna kahest followerist ilma. Mau. Aga pole hullu, mu 68 on endiselt super :)

Koolis oli täna üllatavalt tore isegi. Jõudsin veidi varem kohale, wow. Kes veel ei tea, siis ma elan koolist umbes kolme minuti kaugusel (sellise lumega umbes 5) ja sellele vaatamata ärkan ma hommikuti 6:40. Kodus välja jõuan heal juhul 7:45. Seega, kooli jõuan umbes 7:50 või kui lähen pikemat teed mööda (saab rohkem muusikat kuulata), siis 7:55. Tunnid algavad 8:05.
Käsitöös oli suht igav. Mulle ei meeldi fileeheegeldus. See on nagu.. igav. Ja need pildid mis sealt välja tulevad või peaksid tulema, need on väga.. kahtlased. Näevad välja nagu lumememmed, tegelikult on roosid jne.
Keemias õppisime oksüdeerimist ja õpetaja ütles, et ma võiks kohta vahetada, sest siis ta ei peaks mu kukalt vaatama koguaeg. Nu aga misasja ma tegema pean, kui tagant tulevad küsimused: "mis on elektrolüüs?" "misasi see oksüüd veel on?" "miks seal kaks on!" "kuhu see kaks nüüd jäi?!".
Matemaatikas õppisime jälle uusi toredaid asju nende nõmedate hulkliikmetega. Nagu, et, matemaatika on täitsa normaalne, aga juhtme võtab kokku, kui beekolmandasmiinuskolmaaruudusbeeplusskolmaabeeruudusmiinusbeekolmandas peab mõtlema. Heh, see on nagu see eilne mäng. :D Mitu punkti ma sain selle sõna eest praegu, huvitav. :D
Kunstid olid toredad. Vaatasime filmi, võinoh, õpetaja ütles, et kui vaikselt oleme, võime muid asju ka teha. Me mängisime kaarte põhiliselt. Ma kaotasin suht mõnusalt. Aga see tähendab ilmselgelt ainult ühte, eksole :D Ja kes iganes tegi kujunduse sellele uuele Facebookile, mis telefoniformaadis on, siis see on tõsine häving. Otsing ja LogOut nupp on peaaegu kõige tähtsamad asjad Facebooki juures. Ja neid ei leia sealt ülesse, üldse.
Füüsikas oli kontrolltöö. Ma ei oska teisendada. Vnh, oskan, aga töödes teen ikka valesti alati. Muidu on füüsika endiselt füüsika.
Ja varsti lähen Karlovasse mingit Karlova superstaari asja vaatama. Annika laulab seal, niiet, lähen vaatan. Mõtlengi, et kas peaks plakati ka tegema, aga ma kardan, et ei tee siiski. Kui ma kellegagi koos läheks, siis veel ehk. Anyways, ma hakkan vaikselt sättima nüüd.
Btw, sain kunstis tööd kätte, mulle meeldivad isegi. Pärast saate pilte, kui hästi läheb :)

umbes 4 tundi hiljem


Käisin linnas. Karlovasse ei saanud, sest. Kõigepealt, läksin bussipeatusse ja buss hilines 12 minutit. Siis tuli buss, jõudsin kesklinna ja hakkasin Karlovat otsima. Avastasin, et mul pole õrna aimugi, kus see kool on või milline see välja näeb. Niisiis, pidi kellelegi helistama. Esimene hea valik tundus Oskar, sest kuna mul oli telefonil aku üsna tühi ja ta oli üks viimaseid, kellele helistanud olin, tundus see loogiline. Pealegi ta teab selliseid asju. Siis tuli välja, et ma olen suht vales kohas. Umbes veerand tunni pärast leidsin selle üles. Ja siis, siis selgus, et piletid on otsas. :) Niiarmas. Kõndisin kesklinna tagasi.

Lendasin kolm korda lumehange, st lükati.
Oli külm ja märg, oli küll.

Nüüd joon teed, õpin saksa keelt, mängin kitarri ja varsti hakkan jõulukingitusi tegema. Mul on juba mõned ideed.. pisikesed..

No comments: