Pages

Friday, December 24, 2010

CHRISTMAS CAROL

tsauki :)


kõige-kõige rõõmsamaid, toredamaid, heasüdamlikemaid, paremaid, kingitusterohkemaid, magusamaid/maitsvamaid, sõbralikumaid, ettearvamatumaid, üllatusterohkemaid, soojemaid, samas kõige külmemaid, pehmemaid, valgemaid, filmilikumaid, huvitavamaid, põnevamaid, äratundmisrõõmurohkemaid (?), meeldejäävamaid jõule teile kõigile :)


Ja eriti-eriti suur jõulu-aitäh kõigile, kes mu blogi followima on juhtunud. 


Ma tahaks teile kõigile mingi kingituse teha, kui ma oleks miljonär ja kui ma teie kõigi aadresse teaks. Saadaks teile kõigile midagi suurt ja ilusat/väikest ja armsat. Aga ilmselt peate te leppima lihtsalt blogipostitusega. 


Minu tänane päev:
Käisin Põlvas, nägin üle pika aja Marcust, Patrickut ja Annikat. Marcus sai mingi raudtee sünnipäevaks, mis tuli ise kokku panna, aga see oli nii keeruline, et ma panin selle ise kokku. Marcus käis ja ütles ikka, et: "Paula, sul on juba NII palju koos!" ...isegi siis, kui ma alles mõtlesin, et mispidi see üldse käib. Aga, paari tunniga sain selle kokku. Seejärel hakkasin Patrickut legoga aitama. Võinoh, ta oskas ise ka väga hästi, ma lihtsalt andsin tükke kätte. Õhtu teema oli vististi, et ma olen nii muutunud ja et ma olen nii ilus ja et ma olen nii ja naa ja nii edasi. Ma olen üsna ära harjunud sellega juba... vist.. Ja sinna minnes ning ka tagasisõidul vastasin oma formspringi "küsimustele". Vähemalt igav mu elu ei ole. Mõtlesin teile mingeid toredaid pilte teha vahelduseks. Kuigi väljas on juba täiesti pime.. äkki annab midagi korraldada siiski. Ja kuna ma sain sõbra raamatu, kus on palju-palju ilusaid lauseid, siis ma panen mõned neist siia :)


Sõbrad ei nõua, et sa oleksid täiuslik. Tegelikult on nad väga üllatunud, kui sa seda oled. ~Pamela Dudgale


Ainult need väikesed kodused asjad, silmatorkamatud, sõbralikud asjad, need lase-ma-aitan-sind asjad... Nende pärast on maailm nii ilus. ~Tundmatu


Sõbrad on ainsad, kellel on lubatud sulle öelda: "Ma ju ütlesin sulle." ~Pam Brown


Otsustasin teile homme päevavalguses pilte teha. Kõigest ja kõigist. 

No comments: