Pages

Sunday, December 12, 2010

basssssssss

Tavaliselt kui ma Tallinnas käin, siis mul tekib alati selline tunne, et kui koju lähen, siis teen kõik asjad ümber ja teistmoodi. Nojah, tavaliselt ei vii see tunne kuhugi. Kaob Tallinn-Tartu tee peal ära. Aga.. seekord vist läks õnneks. Näiteks. Ma alustasin jõulukingitustega. Tõstsin oma kõlarid ümber, mis oli suht suur töö, sest mu blond aju läheb krussi liiga suure juhtmehunniku peale. Aga vist läks õnneks, kõik töötab. Mõnus :) Lisaks sellele läksin eile varem magama, natuke. Lugesin isegi raamatut ja puha. Peale selle käisin piljardit mängimas ja niisama jalutamas. Kitarri harjutasin ka. Blogikujunduses tegin paar asja ümber. Mulle ei meeldinud menüüd. Ja kommentaare saate jälle kirjutada :)

Iss tegi meile aeda advendikaunistuse. Ma tegin ka kunagi selliseid. Mul võtsid need aega pool päeva ja kui ma siis sinna alla ronisin, varisesid need kokku. Küsisin ta käest:
"Kaua sa tegid seda??"
"Paar korda tõmbasin labidaga.. mis seal ikka."
Järgmine kord ma enam ei kaeva. Kutsun issi koos labidaga. Paar korda... :S Veab siis :D

Ahjaa, põhimõtteliselt on see lumehange tehtud mingi onn või asi. Võin kunagi valges ka pilti teha. Aga, tavaliselt jõuan koju alles siis, kui on täiesti pime..

Usute või ei, aga mul on probleeme oma öökapiraamatute valimisega. Mitte, et ma ei tea, mida lugeda. Asi on lihtsalt selles, et ma olen viimase nädala jooksul saanud kuus uut raamatut, mis kõik on lihtsalt nii ägedad, et ma tahaks neid kõiki kohe lugeda. Alustasin siiski Minu Ameerika esimesest osast. 

No comments: