Pages

Friday, December 31, 2010

2010

Et siis 2010. 


Ma ilgelt tahaks öelda, et see oli ilgelt, ilgelt rõve aasta, aga kui nüüd aus olla, siis pole asi üldse nii hull. Ma olen vist aastaläbi arvanud, et see on kõige hullem aasta neist 14-st üldse, aga...


Emajõgi ja Tigutorn
Raadi park.


Maria ja A kanal. 


See koht, kus ma ujumas käisin. 


Sinimäed. 


Põlva. 


Mingi suvaline põld, mille me Liisuga ära tatsasime.


Riia. 


Võilillepärjad ja.. sügis?
Botaanikaaed
Arvestades, et ma olin peaaegu kaks kuud sellest aastast Ameerikas ja sain tuttavaks väga paljude ülitoredate ameeriklastega. Lisaks sellele sain ma teha hunniku lokke ja apelsinimahla ja ja shoppamist ja kõike muud supertoredat. Mau. Arvestades, et ma vist ei ole see aasta ükski kord kipsitoas ega traumapunkti ooteruumis käinud (või see oli nii aasta alguses, et mu selektiivne mälu eirab seda), ei ma siiski arvan, et seda ei juhtunud. Arvestades, et me käisime klassiga Riias ja tegime lõpuks koos ära need õnnetud Kelgukoerad. Arvestades, et mulle hakkas meeldima kitarri õppimine ja ausalt öeldes natuke ka solfedžo. Arvestades, et ma sain sellel aastal väga palju toredaid uusi sõpru, iseasi kui paljud neist veel alles on, aga Tauri, Martin, Rokas, Ats, Raimond, Aveliis!!!, Jane!, Cris, Jan, Martti, Remo ja kõik teised ka (ma ei unustanud teid ära, ausalt :)). Arvestades, et ma käisin Tigutorni tipus. Arvestades, et ma käisin esimest korda kalal. Arvestades, et ma sain aastal kaks tuhat kümme endale jänese nimega Kümme ja olgugi, et mul teda enam pole, tean ma, et ta on kusagil kümme korda happy'm. Arvestades, et ma sain see aasta piljardinakkuse, mis algas minu 14. sünnipäevast. Arvestades, et mul on olnud väga edukaid fotoshoote väga edukate fotosõpradega, Mariel, Liisu, Maria ja emme. Arvestades, et ma õppisin ära Bm akordi. Arvestades, et ma olen suutnud selle aastaga omandada tohutus koguses musta huumorit ja sarkastilisi nalju (mis, muide, pole suunatud mulle ;D). Arvestades, et ma sattusin sel aastal sõltuvusse sotsiaalse meedia vahenditest ehk siis Facebookist ja Twitterist. Arvestades, et ma sain suvel käevõru kirjaga I heart Jason ja Jason abiellub varsti. Arvestades, et ma sain jälle kokku Aveliisiga, kes on vaatamata kümnele on hold aastale ikkagi veel mu soulmate. Arvestades, et ma õppisin sellel aastal süüa tegema, tänu mõningatele meeldivatele asjaoludele. Arvestades, et ma olen sellel aastal kindlasti palju peavalu tekitanud teile oma Pugemise ja Õelusega, millest mul veel endal aimu pole, aga äkki uuel aastal tutvun nendega. Ja arvestades, et sellest kõigest on puudu väga palju väikeseid ja tähtsaid detaile... Arvestades seda kõike, oli see väga-väga-väga tore aasta. 


Halbu detaile ma mainima ei hakka. Aga ma just avastasin, et neid polegi väga palju.. Hästi!


Kõik puudujäägid ülemisest listist saate kommentaarides tasa teha.


Täna hommikul tegin lattet jälle. Mingi hetk läksin Virusse hängima, ostsin endale mütsi, muide. Lisaks sellele.. Käisime Antsul külas. Ma sain teada, kes on Ants. Oli tore. Vahepeal jõudsin piparkooke teha veel ja Aveliisiga videokõnelda. Ja kõik soovisid mulle head vana aasta lõppu ja toredat uut, aga ma olin piisavalt laisk, et kõigile lihtsalt "sulle ka :)" öelda. Ise kellelegi kirjutada ei viitsinud. Vaevalt nad mäletavad, et just mina neile ei soovinud. Ja mis te arvate, et kui see uus aasta hästi pauguga tuleb, siis te ei unusta uut numbrit kuupäeva kirjutada? Eeh, edu. :D


Niisiis, et ma saaks päästa, mis veel päästa annab.
Head vana aasta lõppu ja blogirohket uut aastat.


Uusaastasoovid/lubadused?
Ma luban, et ma kirjutan rohkem blogi, kui te näitate üles rohkem huvi.
Ma luban, et ma õpin ära, kuidas normaalselt esineda.
Ma luban, et ma põen vähem (not gonna happen). 
Ma luban, et ma mõtlen välja, mis must edasi saab, peale 9. klassi. 
Ja ma sooviks et... neid ei tohtinud kõvasti välja öelda vist? Nojah. :)


Hunnikus pilte, pillapalla mu fotoalbumist. 

6 comments:

Liisu I said...

pohh see 2010, 2011 tuleb parem ja ma soovin sulle ette ära:

SUPER FUN'i ja MEELDEJÄÄVAT 2011!

xx

Martin said...

hääd uut! :)
(sama laisk, nagu sinagi :/)

Mannu said...

Kõige-kõigemat uut aastat, Pällu! :)

Paula said...

sulle ka, mannu

Mannu said...

Ahjaa, Pällu, sul oli küll luumurd aasta alguses. Igatahes käisin ma sinu pool Tubli muusikaolümpiaadi töölehti toomas ja Wiid mängimas ja mandariine söömas. :)

Paula said...

igatahes, ma ei mäleta seda. that's good :D