Pages

Tuesday, November 16, 2010

Tundra ja coca cola.

Tsaukisau. Ma kirjutan teile koolist midagi :)


Arvutitunnis tegime mingit e-raamatut. Okei, kuna seda ei pidanud tunnis valmis saama, siis mina näiteks lugesin lihtsalt blogisid. Avastasin Mari-Liisi blogi näiteks. Panin nüüd teiste blogide juurde ühe lingi juurde :)


Ajalugu oli suhtelisel lebo. Pool tundi istusime niisama. Ülejäänud ajast tegime tähtsa näoga töövihikut. 


Geograafia. Tavaliselt ma õpin vahetunnis nagu segane seda geograafiat. Seekord ei õppinud. Käisin puhvetis hoopis, avastasin, et meil on puhvetis täitsa söödavad lihapirukad. Tunni alguses vaatasin mõned asjad üle. Suht närv oli ikkagi. Sain töö kätte ja kujutage ette, ma oskasin kõike. Põhimõtteliselt. Võinoh, oskasingi. Isegi talve ja suve kliimat oskasin iseloomustada. Ma kasutasin sõna lähisarktiline ja ma teadsin, mida see tähendab. Veits õnnelik, või jah. Kui ma nelja saan, siis on TÄIESTI surmkindel, et ma ei ole võimaline geograafias viite saama. Hetkel on koos eelmise veerandiga mu hinded 4, 4, 4, 5, 4. Põhimõtteliselt äkki on võimalus mul veel viis saada. :D Sain kokat :D


Matemaatika. See teema on liiga mõttetu. Homme on tunnikontroll, loodetavasti võtame mingi uue teema. Võinoh, tahaks mingit ägedat teemat õppida. Protsendid meeldivad mulle näiteks. Emmega Skype'da on ka raskem, kui see teema, sest telefoniga kirjutamine on.. peavalu. 


Muusika. Kirjutasime "Tuulevaiksel ööl" saksakeelsed sõnad vihikusse üles. Just eile õppisin seda kitarril mängima. Suht tore :D Helistike töö oli ka. 
Jane! Me laulsime laulu: "Loobu tangost kui sul partneriks on eskimoo.. ououoooo, nii on lood!". :D


Eesti keel. Kontrolltöö. Eeldan, et saan nelja selle. Kuigi jah. Oli lihtne, aga määrsõnad ja nimisõnad on alati võimalik sassi ajada. Küsimus laiale ringile:
Moodusta sõnast "õun" liite abil nimisõna!


Kehaline. Mingi noor tsikk andis tundi. Suht niisama lebo oli. 


Saksa keel. Rääkisime igast toredatest asjadest seal kolmekesi. Angela Merkel on põhiline koguaeg. Ja siis hm, ma ei teagi. Rääkisime saksa õludest nt. Neil on õlu nimega Paulaner. Ja Maini vaate tõttu kutsutakse seda Mainhattaniks.


Koju tulles oli hull unekas. 


Ma pean kirjutama reedeks muinasjutu. 150-200 sõna. Mul pole ühtegi ideed. Mulle meeldib kirjandeid kirjutada - saad sinna sisse oma arvamuse panna ja üldse igasugust sellist toredat. Aga muinasjutt, see peab olema mingi täiesti lihtne tekst, kus ridade vahel peab peidus olema mingi tähtis õpetus ja samal ajal võiks, peakski ta olema selline ilus mannavaht roosade pärlite ja tülliga. 
Mõtlen veel, mis sellest saab. :D


Jahm, ma olen seda blogi mingi 3-4 tundi kirjutanud. Nice. 

Tsaukisau. 

2 comments:

Anonymous said...

õunamahl? :D:D:D

Paula said...

Lol :D Mahl kõlab nagu liide? :D:D