Pages

Monday, November 1, 2010

teineveerand

Yayy, mul on kaks uut followeri, Tuuli ja Martin, lehvitage :)


Tänane päev oli pöörane vist natuke. Meil on Härmast kaks uut tüdrukut, kolmeks päevaks. Üks neist on mu lasteaialõpuvideo peal, haha. Muidu oli päris okei. Mihkel ütles muusikakoolis, et nende klassi tulid mingid jorsid. Hm, ma ei tea täpselt, kes need olid, aga jah. 


Ahjaa, ma sain kitarri veerandi kümne. Kujutate pilti? Mul on see tavaliselt kaheksa, heal juhul üheksa olnud. Ja küsisin täna, kuidas Bm akordi ja rütmi mängitakse. Ja kõik see viis selleni, et õpetaja tahab järgmine kord James Blunti - "Stay the night" kuulda. 


Üldiselt ma olen suht väsinud. 7 tundi kooli + 3 tundi muusikakooli esimesel veerandi päeval on.. pöörane. 

2 comments:

Mannu said...

MA TEAN TÄPSELT, MIDA SA TUNNED!

Paula said...

JESS, NII HEA, ET VÄHEMALT KEEGI...