Pages

Wednesday, November 3, 2010

mingi. mõtetu. postitus.

Täna oli koolis tore. Ma kaldun isegi arvama, et kolm päeva oli natuke liiga vähe, et Härmakatega tuttavaks saada. Siiski, päris tore oli. 


Müüsin oma rohelise iPodi maha täna. Mau. Selle, millest ma niiumbes 6 tundi Jasonit olin kuulanud. See uus punane on ennast seni suht hästi üleval pidanud. Kuigi tal pole videot ega mänge, aga jah. Uuel on ilusam USB-juhe. Kandiline. 


Ma avastasin täna, et mu arvuti veebikaameralt on video võimalus. Ma saaks vlogisid teha põhimõtteliselt. Kui mul oleks midagi, millest vlogida. 


Kommertsis õpitakse kaheksandas valssi. Me õpime kordinatsiooniharjutusi, millega pole mitte midagi peale hakata mitte kusagil. Öelge nüüd ausalt, kui paljud teist oskavad seda 'patsuta pead ja tee kõhu peal käega ringe' liigutust. Ja nüüd öelge, palju teil seda elus vaja läheb?  :D 
Aga, meil pole vist lõpu- ega jõuluballigi. Masendav ju..


Matemaatikaõpetaja on haige, nii et meie matemaatikatunnid on enamuses sellised enam-vähem kuidagi läbiviidud tunnid. Iseenesest pole selles ju midagi halba, sest ma ei tea vist ühtegi 8. klassi õpilast, kes tahaks meeletult koolis käia ja õppida. Hm, mu algklassid olid umbes sellised. Ups noh. Aga, täna oli meil kaks matemaatikat. Üks oli tavalisest karmim tund Mirmega - kes ei tea, siis pmst kõik vist kardavad või vähemalt vihkavad teda. Teine tund oli meie armsa ajalooõpetajaga ja ülesanded valdasid enamuses ajalugu. Enamus mängisid kaarte või tegid midagi muud toredat. 


Homme on veerandi esimene füüsika. Füüsika on kuum teema kooli peal. Ja homme tulevad Paula ja Annabel Miinast tagasi. Homme on käsitöö ka. Mul ei ole selgrooni kootud. Karmen andestab mulle, ma loodan. :D


Ma ostsin kokat. Koka on hea. Kokaga tuleb usa igatsus.. 


Mau. Ma pole päris kindel, kas just seeee pilt, aga kõlakad liiguvad, et Marisele meeldib see pilt. 
Ja lisaks sellele on Liisu blogis minust pilt ja kuna see pilt siin on ka Liisu tehtud, siis jahm.
http://visualmessage.blogspot.com/


Ma peaks rohkem pilte panema blogisse. Mitte-lille-pilte. :D

4 comments:

Mannu said...

Päriselt? Pällukene, ma pole kunagi varem seda pilti näinud. :D
Aga kõik on täiesti korras, kuna mulle meeldibki see pilt. Lihtsalt... ma näen seda esimest korda. :)

Paula said...

Nääh, siis mul on valed andmed.
Liisu lihtsalt ütles, et sulle meeldis üks teatud pilt jne.
Ühesõnaga, valehäire siis :D

Liisu I said...

Ma ei tunnista seda pilti omaks :D, sa sundisid mind seda tegema

Paula said...

jjjaja, muidugi :D