Pages

Saturday, November 6, 2010

little paradise

Sattusin hommikul täiesti juhuslikult Liisiga ühe bussi peale. Liis küll magas peaaegu terve tee, aga ikkagi. Ma magasin ka, pool teed või nii.


Tallinnas käisime kõigepealt Jahtklubis söömas (seal on endiselt kõige parem pasta carbonara) ja peale seda läksime vanalinna. Käisime poodides ja vaatasime karusnahast asju. Nägime tervet ilvest. Mau.
Shoppasime päris kaua, jõudsime lõpuks Kaubamajja ja Virusse ka välja. Sain endale Zarast skinnyd. Pepe Jeansis olid ka mingid, aga need olid alt liiga laiad mu jaoks. Tegelikult olid need suht väga kitsad, aga ikkagi laiad mu jaoks. Zara omad on peaaegu, nagu mu mustad, aga vist veel kitsamad (alguse asi) ja tumesinised.


Siis käisime Vapianos söömas. Kell oli nii palju lihtsalt juba. Vapiano pasta oli ka hea, aga kui ma peaksin Jahtklubi ja Vapiano oma vahel valima, siis ma vist ütleks Jahtklubi. Samas need on nii erinevad kohad. Mõlemad on ilgelt ilusad, lihtsalt üks on selline enam-vähem vaikne ja teine on selline enam-vähem alatasa ülerahvastatud.


Siis käisime korra veel Kaubamajas. Ja siis tulime koju. Tegin tööd. :D Tegin ühest failist 50 st jaotasin osadeks. Läks kiiremini, kui ma kartsin. Siis läksime bowlingut mängima. Ma mängisin bowlingut viimati neli, jah, just nimelt, neli aastat tagasi. Ja siis oli mul ka käsi kipsis, niiet jamh :D Ma ei osanud põhimõtteliselt mitte midagi. Võinoh, otseses mõttes mitte midagi. :D Ühe korra mängu(de) jooksul sain strike'i. Mängisime kaks mängu ja siis kaks mängu piljardit. Ma võitsin teise, suht koba peale, aga siiski.


Aga mulle just öeldi, et bowlingut ei peagi oskama mängida :]


Praegu on grammofonidisko jälle. Plaat sai just läbi :[
Nii. Ma sätin magama vist vaikselt. Hommikul bussi peale. Võinoh, kusagil hommikupoole.


Headööd :)

No comments: