Pages

Tuesday, November 2, 2010

kuulus

Koolis on kõik hästi, vähemalt praegu. Enamasti ongi hästi, kui korralikult õppida. Ja ma ei oska viimasel ajal blogi ka kirjutada. 

Pilte ei ole, sest ma ei ole neid teinud. Nii loogiline. Liisu tahtis pildistama minna kunagi, reedel äkki. Siis saate. Kuigi, Photoshoppi mul nii või naa pole. Ma olen õppinud ilma selleta elama, kuidagimoodi. 

Ma sain aru vist, et vahepeal peab kõik väga väga halvasti olema, et siis saaks jälle väga hästi olla. Ma vist olen hetkel seal viimases osas. Kõlab kahtlaselt, ma tean. 

Ma olen nüüd kuulus, teate jah? Enamus juba nii kui nii kuulsid-nägid, aga kes veel mitte, siis meie klassi ja kooli näidati Reporteris. 


Astok oli täna Härmast tagasi tulnud ja oli igati valmis meile kontrolltöö tegema. Tegigi. Ma ei oska geograafiat, aga ma usun, et enam-vähem sain hakkama sellega. Iseloomustasin viie pika lausega jääkaru. Ma peaaegu tahtsin kirjutada, et jääkarud on vasakukäelised, sest Astok kindlasti ei tea seda veel, aga jah. Ma ei riskinud. 
Peale kontrolltööd suutsin nestea purgi ümber ajada. Geograafiatund meenutab mulle ainult mingeid kohutavalt jubedaid olukordi. Näiteks see, kui me hambaarsti juurest tulime, kui meil üleklassiline kontroll oli ja ma Kirsi poest pistaatsia pähkleid ostsin. Mul polnud neid mujale panna, kui oma skinny-jeanside taskusse. Mis te arvate, kas neid hakkas keset geograafia tundi mu taskust välja sadama või ei?

Arvutitund oli suhteliselt igav. Arvutitunnid on üldse igavamad, kui see õpetaja meile veerandi alguses lubas. 

Ajaloos rääkisime Ameerikast ja barokkajastust ja kõigest sellisest. Eesti keeles käis Kanal2. Kehalises õppisime kordinatsiooniharjutust. Ma ei jaga seda eriti. Põhimõtteliselt, inimesed, mul on visuaalne mälu, mitte verbaalne. See tähendab seda, et kui te tahate, et mulle midagi meelde jääks, siis te peate mitte ütlema kand-varvas-põlv-põlv-puude-kand, vaid sellel lihtsalt ette näitama. Nii hull asi ei ole, aga lihtsalt..

Lastekooris me lihtsalt hävisime. Kes iganes need laulud välja mõtles... jamh, ma ei ütle midagi. Kinos käisin ka täna. "Häbimärk" on igati vaadatav film, nii et võite oma boonuspunkte raiskama minna :) 

Okei, headööd :)

2 comments:

mariel. said...

See reporteri jama oli jube naljakas :D:D:D

Paula said...

misasi, see uudis või? :D video? :D
miks naljakas? :D