Pages

Saturday, November 20, 2010

Klaasi taga e. Tallinna släng.

Appi, ma ei tea, ma olen nii õnnelik praegu. Tänane päev on lihtsalt nii asja ette, et lausa uskumatu. Ühesõnaga, esialgsete plaanide kohaselt pidin täna olema sisekas sisehooaja avamisel, kus enamus vist praegu ongi.. Aga. Läksin hoopis Tallinnasse. Alguses kõhklesin, aga siiski. 


Ma olen nii nii nii rahul, et Tallinnasse läksin. Läksin koos Aveliisi ja Jaanaga. Aveliisi ja Jaana jutt on keeruline, aga põhimõtteliselt, we go way back. Ma alguses mõtlesin, et maitea. Ma ei tea mida ma mõtlesin, igatahes. 


Jõudsime Tallinnasse, käisime e-ga Jahtklubis pastat söömas. Suht iga kord käime, kui ma Tallinnas. Seekord polnud pasta carbonarat!? Sõime seenepastat. 


Kunagi hiljem jõudsime igatahes Aveliisiga Solarisse shoppama. Solaris pole üldse meie jaoks. Ainsad head asjad Solarise juures - Apollo ja kiired liftid. Läksime Virusse, ei.. Jah, käisime Virust läbi ja küsisime teed Rotermanni. Öeldi, et "otse ja klaasi taga". Ee.. selge. Jõudsime läbi Foorumi Rotermanni. Käisime Pull and Bear'is ja Bershkas ja siis mingis poes veel. Ma üldse ei mäletaa selle nime. Anyways. Sain endale Bershka kampsuni ja Pull and Bear'i salli.


Aveliis on nii seff. Suht.. maitea. Mulle meeldivad sellised toonid. MULLE KA! Mulle meeldib igasugune muusika. MULLE KA! Ma viimasel ajal kuulan Eminemi. MINA KA! ja nii edasi. 


Teate neid muinasjutte, kus inimesed saavad suht kunagi kokku, kui on viimati näinud ennast ajal, mil nad oma olemasolu eriti ei tunnista veel? Noh, et, jah. Meil Aveliisiga on nii. 


Peale selle koristasime e-ga. Mõni ronis läbi akna, sest jäi kahe laua vahele kinni. Maitea, see geniaalsus peab geenides olema lihtsalt.


ANYWAYS. Tagasiteel suht rääkisime koguaeg. Koolist ja õppimisest ja kreekavenelastest ja keeltest ja tulevikust ja saabastest ja naerugaasist. Lõpus lihtsalt naersime. 


HAHAHAH. Oeh.. :D
Aveliis eeldatavasti loeb mu blogi ka nüüd, yay. 


Tsauki, ma nüüd lähen muinasjuttu kirjutama vist. 


Pildid: weheartit. 

No comments: