Pages

Tuesday, November 30, 2010

kkooooll

Kool..


Arvutiõpetus: Istusin eile poole neljani vist üleval ja tegin seda e-raamatut. Selgus, et ta võtab neid jõuludeni vastu. Shoot me. 
Ajalugu: Niinekas näitas meile mingeid videosid Napoleoni kohta. Ei olnud eriti huvitav, vene keeles oli. 
Geograafia: Töö oli, tunnitöö, materjalidega. Ma ei ütle midagi, enne kui ma kätte saan selle. Tano käis meile terve tunni närvidele, lubas meile 25 anda, kui me ta töölehe ära teeks. Me ei teinud. Siis ta saatis meid igalepoole päev läbi :D
Matemaatika: Mingi väga mõtekas teema jälle, mulle ei meeldi. Ma saan aru ja kõik ja puha, aga ikka mulle ei istu.
Muusika: Enne seda õppisime vahetunnis "Kaunimad laulud" pähe. Võinoh, niivõrd kuivõrd pähe. Liisu ütles, et ta minestab klassi ees ära, sest ta kartis nii kohutavalt. Aga ei minestanud, damn. :D Ma oleks saanud oma terviseõpetusest saadud oskusi praktiseerida ja tal jalad üles tõsta. Ma sain viie muidu. Ja õpetaja ütles, et ma laulan vaikselt. Mjäu. 
Eesti keel: Omadussõnade kokku- ja lahkukirjutamine vist. Või midagi sinnapoole. Mahe tuul ja lemmikõlu olid ilmselgelt teemas. Ja nüüd peate te kõik jätma meelde arvu 700 + 1 + 1, MITTE 702, vaid 700 + 1 + 1. Teil läheb seda elus vaja, uskuge mind.
Kehaline: Mulle öeldi, et ma olen haigelt peenike. I'm not sure kas ma peaks nüüd õnnelik olema või ei. Ja ma tegin kätelseisu. Ja seda väga retarded kukerpalli. Ja silda. Sillas olekus tuleb mingi haige pööre teha, millega ma elusees hakkama ei saa. Hundirattast me ei räägigi. Anyways. Keka on täitsa tore. Vahel. Elis on ka tore. 
JA, ma söön. Söömine on hea. 


Kojutulles olin surmväsinud. Siit moraal: öösel peaks magama natuke rohkem, kui kolm tundi. Keegi ei käse, aga lihtsalt.. kuluks ära veidi rohkem, u know. Niisiis, tulin koju, tegin ajalugu. Kusjuures, ma tegin mingit järgmist õppetükki, sest see, mida kordama pidime, oli jube igav. Tegin töövihikust järgmise ära, nii et saan äkki homme tunnis veits rahulikumalt olla. Jätsin paar tühja lünka, et saaks tarka nägu teha aeg-ajalt. Siis tegin veel kõnekeele ära. Mata ja inglise keele jätsin hiljemaks. Läksin magama, sest ma sõna otseses mõttes ei püsinud püsti enam :D Magasin mingi.. Kaks tundi ja 15 minutit. Siis avastasin, et mul on päkapikud käinud jälle. Niiäge, mul käivad päkapikud. Toovad haribo kummikarusid jms. Täitsa tore. Ainult, et nad käivad õhtul. Kui aus olla, siis nad hommikul ei saa käia, sest nad ärataks mu ülesse ja jääks haledalt vahele, aga sellest me ei räägi. Nad on lihtsalt hilise vahetusega. Teate, et mu päkapiku nimi on Joosu. Sain mingi raamatu kunagi, päkapikk oli sisse kirjutanud. Umbes, et.. "toredat lugemist, sinu päkapikk Joosu". Jah. Ma kaldun arvama, et mu blogi ei loe ükski alla 12-aastane. Eva, kas sa oled 12 või 13? :D Ühesõnaga. Päkapikud on teemas. :D 
Sõin oma kummikarud ära. Hakkasin matat tegema ja avastasin, et mul oli kõik tehtud. Inglise keelt pean õppima veel. Jjaah. Muud polegi vist väga. 


Pilte peaks ka panema.. Kui neid oleks... 

4 comments:

said...

Muidugi ma olen tore:)

Paula said...

Loomulikult oled!

Sa loed mu blogi?! :D

Liisu I said...

Ok, ma siis järgmine kord minestan ära(päriselt ka).
haha.. Tano lubas mulle 100 anda, kui ma ta kunsti esitluse ära teen :D

Paula said...

Haha, ära palun minesta. Siis tuleb Oras, lehvitab sulle vaibaga tuult ja tõstab jalgu ülesse.
Nojah, kõrgema klassi teema, mis me ikka räägime. :D