Pages

Wednesday, November 10, 2010

in my shoes, just to see, what it's like, to be me, i'll be you, let's trade shoes, just to see what it'd be like.

Teoreetiliselt ma magan praegu. Võinooh, ma magasin enne selle blogi kirjutamist ja magan ka pärast seda, aga ma lihtsalt ärkasin mingil põhjusel ülesse ning mõtlesin blogi kirjutada.


Ma olen haige. Võinoh, ma kardan, et hommikul on veel hullem. Loodame, et mitte. Võin teile oma tavalist blogi kirjutada - mis täna toimus?


Arvutiõpetus - me lahendasime mingeid täiesti ajuvabasid nuputamisülesandeid. Suhteliselt kahtlane. Aga, elatav. 


Eiii mäleta tunniplaani. Ajalugu äkki? Ajalugu on selline tore tund. Midagi põhimõtteliselt tegema ei pea. Vahepeal tuleb natuke arukalt vastata ja töövihikut teha.


Geograafia. Ma sain kontrolltöö nelja. Sain teda et ujunahad ja suur kopsumaht on üks ja sama. Nice. Nii palju siis Wii Rock Bandist. Võimidagi. Mu kopsumaht (loe: ujunahad) muutub(vad) olematuks selle geograafia pärast. Masendav. 


Matemaatika? Mingite asjade korrutamine ja liitmine ja lahutamine. Hulkliikmed äkki. Täitsa tore on, tavaline matemaatika. Vällik ütles ju ka, et pmst f = 1:D (võib valesti olla, ma ei mäleta seda päris valemit) on sama, mis banaan = õun : kala. Nii ongi. Matemaatika noh. 


Muuusika. Ma tegelikult pole selles järjekorras kindel enam. Muusika on tegelikult nagu meie kõige pikem vahetund, mida lihtsalt viisakuse mõttes nimetatakse muusikatunniks. Iseenesest on muusika tore. Vist..


Eesti keel. Määrsõnatuletus. Lihtsad asjad keeruliste nimedega :)


Kehaline. Homme pean seda koordinatsiooni ja sõudeergomeetrit hindele tegema. Creepy.


Kuigi on võimalus, et ärkan hommikul palaviku, nohu, pea- ja kurguvaluga. See poleks hea.. üldse.. Head ööd. :)

No comments: