Pages

Wednesday, November 24, 2010

Four, three, two, one..

Heipa. Amuide, õues on ilus, aga ainult aknast vaadates. Välja küll minna ei taha, külmm. 
Ma ajan see nädal kõik päevad täiesti segi lihtsalt. Hetk tagasi mõtlesin, et kas on teisipäev või kolmapäev. 


Koolis oli tavaline. Peale kehalise. I did that friggin kätelseis. Nagu, tänu Liisule. Ühesõnaga, meil on aeroobikaveerand, eksole. Ja me peame hindele tegema mingit igast toredat väänlemist. Näiteks kätelseis, tiritamm, mingi väga retarded tirel, sild (öeldakse vist kolme tugipunktiga, aga tegelikult tähendab see lihtsalt seda limbo asendit) :D ja mingid asjad veel. 
Ma hullult kartsin seda kätelseisu. Miks? Sest seda asja on jube vaadata kõrvalt, nagu peaks mingi super käelihasega olema. Lisaks sellele ütleb see nimi ka ju, et sa pead kätel seisma. Lõpptulemus oli see, et ma mõtlesin, et vahet pole missaab, ei saa nii hull olla. I did it. Pärast rääkisin Elisele ka, kui tore see on. 


Ajaloos oli tunnikontroll. Täitsa okei oli. Saksa kõnekeeles ei toimunud väga midagi. Matas sain nelja, sest ma ei osanud seda halelihtsat ülesannet, mis andis KOLM punkti. Eeeiole hullu, me võtsime uue teema ja lubati palju tunnikontrolle teha. Eitea, kas nutta või naerda. 


Aveliis loeb mu blogi otsast lõpuni läbi. Nii armas. On keegi seda teinud, tagantjärele? 


Ma avastasin, et mul pole followeride kasti ka, üritan mingipäev siia juurde panna. 


Pikalt ei kirjuta täna.


Homme lähen salongiõhtule kooli. Vaatab, mis seal saama hakkab. Otsisin kleidi välja. Ma eitea, pärast olen ma ainus loll, kes sinna kleidiga läheb ja värki. Aga Kaimo ütles, et pidulik! Ma ka ei tea siis. Õpin öö jooksul ruttu pilte tegema. 


Agaokei, kindlasti panen mõned pildid siia ka siis :)


headööd. 


Pilt: bershka - weheartit


Unustasin need daily'd panna siia.


♥ ikka veel naeratused ♥ inimesed, kes on võimelised kaks aastat blogimaterjali järele lugema :) ♥ BOOM! ♥ kleidid ♥ weheartit ♥ kitarr ♥ magamine, mida ma teen kahjuks vähe.. 

4 comments:

Anonymous said...

mida sa hädaldad koguaeg ?

Paula said...

õudne, täiesti talumatu, et mulle eesti ilm ei meeldi. kohutav. mis saab nüüd?

Anonymous said...

koli ära siis

Paula said...

aga ma ei julge. täpselt samamoodi nagu sa ei julge oma nime alt öelda neid asju siin :D