Pages

Friday, November 26, 2010

Eiffel & Aveliis

Õõh, ma olen nii õnnelik praegu. Mul on lõpuks ometi üks vaba nädalavahetus. Okei, on alles reede lõuna, aga mul on koolist vabastus tänu sellele hävinud viktoriinile. Ma ei hädalda, seega ma ei räägi teile sellest. Šokolaadi sain ja nägin seda toredat tüdrukut, kelle nime ma ei tea.


Kusagilt sadas just mingi kogus lund alla, mingi hääl oli. Jube. Tegelikult on õues ilus. Tahaks kuhugi maale sõita ja pilte teha. AGA..


Kuna mul on koolivaba reede, saan ma pilte teha! Otsisin välja oma makro, Londoni bussi ja Eiffeli. 


Mul tuli tahtmine vesivärvidega joonistadaa. Äkki pärast joonistangi. 


Hiljem. 


Tulin just Aveliisiga linnast. Hästihästi tore oli. Põhimõtteliselt.. Haha, ma ei teagi, nii-nii lahe oli lihtsalt. Tegime lumeingleid, käisime raamatukogus, niisama jalutasime, kaupsitsilli tegime, ürdikukleid sõime. Oee, nii tore oli. Ma juba ütlesin seda..


Mul pole Photoshoppi, niisiis saate töötlemata Eiffeli pilte. Aveliisiga ei teinud pilte, aga järgmine kord kindlalt teeme.. 

2 comments:

Anonymous said...

varem oli jane nüüd aveliis

Paula said...

ma suhtlen ikka mitmete inimestega, jah :)