Pages

Saturday, November 27, 2010

Deep.

Anni käis siin. Tääitsa tore oli. Tegime pilte ja igast muid ägedaid asju. Pildid saate ka. :) Enamus ajast niisama rääkisime vist, väga inside teemad olid, te ei mõistaks.. 


Mulle öeldi täna, et ma jätan asjad viimasele hetkele alati ja et see ei ole hea.


Ja siis ma mõtlesin. Jätangi. Aga enamasti ainult mõistuse piires, ma ikka tean, kas ma jõuan selle ära teha või ei. Ja vahel on lihtsalt hea teada, kas üldse jõuad. Ma ei lähe kunagi bussi peale 10 minutit varem, sest ma jõuan tegelikult ühe minutiga bussipeatusse. AGA. Asjad mängivad rolli. Kui ma ei saa oma kõrvaklappe piisavalt kiiresti lahti ja jään seisma, et neid harutada, siis on võimalus, et mul kulub 2 minutit. Ja kui ma ei leia kotist võtit üles, kulub äkki kaks ja pool. Ja vahel tuleb buss üldsegi poolteist minutit varem. 
Ja kui ma lähen sinna kolm minutit varem, on alati võimalus, et buss tuleb 2 ja pool minutit hiljem. Seega, vahet ei ole. Lõppude lõpuks saan ma jala ka linna minna ju. Ja tavaliselt, kui mul on vaja teatud ajaks kuhugi jõuda ning ma ei tohi bussist maha jääda, lähen ma ikkagi 5 minutit varem. Järeldus - ma lükkan asjad viimasele minutile, kui ma tean, et ma tõenäoliselt jõuan VÕI kui mul on teine võimalus. Järeldus 2 - kui asi on tõesti oluline, siis ma ei jäta seda viimasele minutile. Ja veel üks asi - kui see asi on huvitav - ehk siis kui ma lähen bussi peale, et jõuda kell x-iks Lõunakeskusesse, et minna kellegagi kinno, siis ma kohe kindlasti lähen 5 minutit varem. Okei? Järeldus 3 - asjad peavad olema huvitavad. 
Ja tavaliselt aitab see ka, kui asju huvitavamaks teha. Kõik kindlasti teavad juba, kuidas ma Martiniga msnis geograafiat õppisin ja viie sain. Samal ajal lihtsalt omaette tuupimine ei viinud kuhugi ;)


Põhimõtteliselt, ma ei usu, et see on õigustamine. Ma lihtsalt mõtlen nii.. Ja ma ei ole seni kaotanud ühtegi sõpra, hilinedes/jäänud mõnele üritusele hiljaks/pidanud linna jooksma. Okei, ühe korra olen linna jooksnud, aga ma teadsin et jään hiljaks. Ma lihtsalt ei tahtnud helistada ja öelda, et ma jään hiljaks, sest ma tahtsin linnas olla võimalikult ruttu kuna sellel inimesel oli väga halb tuju... 


Ja siis ma veel mõtlesin.. et inimeste peale kade olemine ei vii kuhugi. Omast kogemusest tean. 
Ma käisin kunagi ühe tüdrukuga koos trennis. St, ujumas. Ma käisin seal enne teda, ta ilmus tundi mingil hetkel. Jõhkralt ilus tüdruk oli. Ma lihtsalt ei suhelnud temaga.. Enam vähem kõigi teistega suhtlesin. Isegi selle vett pritsiva vene tüübiga. Anyways, me lihtsalt vaatasime üksteist, kaugelt. Ülbelt. :D Aga siis me hakkasime suhtlema, poolkogemata. Ta oli hullult tore. Mis siis, et ma suht koguaeg mõtlesin et õäö, miks ta nii ilus on. No ja okei, lõpuks juhtus veel igasuguseid asju... ja lõpuks kolis ta üldse ära. Aga ta oli ikkagi tore. Kui ta veel Tartus oleks, ma suhtleks temaga. 

Ma lihtsalt, räägin sellest, sest ma tean millest ma räägin. See inglise rooside lugu tuleb meelde. Keegi on seda lugenud kindlasti, eks? Põhimõtteliselt on see tüdrukutest, kes kadestavad ühte megailusat tüdrukut, hakkavad temaga siis suhtlema (õigemini mingi haldjas viib nad teda vaatama või miskit) ja siis nad saavad teada, et sellel tüdrukul pole vist ema ja ta teeb hullult mingeid majapidamistöid ja õpib hästi ja et tal on üldse raske elu. Ja lõpuks nad on muidugi parimad sõbrad. 


Hullult diip postitus. 
Peale selle ma MÕTLESIN. Selle postituse põhisõna suht. MõtlesiME, tegelikult. Mõtlesime Aveliisiga teha midagi, mida me ammu teha oleme tahtnud. Eks me siis anname teada, kui sellest midagi välja tuleb :)


Ja peale selle ma mõtlesin, et ma tahaks tegeleda jõulukingitustega. Mitte mõelda, et aega on, aega on. Sest varsti enam pole. Ma tahaks teha mingid väga väga väga armsad jõulukingitused. Sellised, siiraste naeratustega. Nuh, inside stuff. Hawaii postkaardid ja kängurukujukesed ja kõik muu selline. Ma ei saanud rohkem näiteid tuua... 


Okei, pildid ka ja siis ma lasen kõik magama, kes seda postitus on oodanud. 


Head und :)


<--- Moosinägu...


Ahjaa, ma leidsin ühe uue toreda blogi ka :)
Ilusa tüdrukuga peaosas :)http://karmelkristin.blogspot.com/


Ja selle postituse pildid lähevad kokku ainult algusega, sellega, et Anni käis külas :) 

2 comments:

Anni said...

tõesti oli väga deeeeeeeeep postitus! :D tegelikult oskad sa väga hästi blogi kirjutada ning siis ükskõik kui väsinud ma ka poleks, loen ma selle ikkagi lõpuni, kuna see on lihtsalt nii huvitav:D Igatahes, väga lahe postitus on! :D

Paula said...

aw, aitäh :D