Pages

Friday, October 22, 2010

vaheaeg

Minu vaheaeg algas väga eestipäraselt - mingi rõveda lumetuisu ning unega. Magasin mingi neli tundi lihtsalt peale kooli. Peale selle kipub see nädalane "vaheaeg" kujunema üheks pisut pikemaks ajavahemikuks, kus tuleb lihtsalt kõik asjad ära teha, et siis jälle kooli minna ja neid järjest esitada. Jõhker. Mu "vaheaja" to-do list näeb välja umbes selline:


  • Saksa keele ettekanne eesti rahast
  • Saksa keele ettekanne ühest vaatamisväärsusest 
  • Kunsti esitlus kunstnikust (pmst valmis)
  • "Kärbeste jumal" 
  • Proosatekst pähe õppida (loeme seda klassi ees peast, vähemalt 3 minutit. 
  • Kitarrilugu
  • Õppida selgeks kusagilt eelmise aasta keemia valemid.
  • Kudumine, vähemalt selgrooni (hetkel on vist küünarnukini.. )
  • Geograafia kontrolltööks peaks ka veits õppima

Whoa. Vot nii.
Väga.. jõhker. Sealjuures tahaks natuke muid asju ka teha. Pilte ja.. 

Aga, minu selle veerandi hinded on.. kolm nelja ja ülejäänud viied. Keemia, geograafia ja saksa keel on neljad. Ma ei tea. Saksa keelt ikka nelja ei saaks ju. 

P.S. Paberi kokkuhoiu tõttu meie koolis tunnistusi ei anta. Töövihikuid ka ei tellita. See-eest paljundatakse segi ennast. Paberi kokkuhoid ikkagi.

Sellepärast mulle lühikesed veerandid ei istugi. Need on lühikesed. Mitte midagi ei jõua teha. Aga kui see ilm nii edasi läheb, siis mu eestimasendus aina suureneb. IGA LUMEHELBEGA. Kui öösel külmetab, siis on homme liuväli. Ma vihkan talve. Ma ei salli Eesti ilma. 

Isegi Viking saab aru, et sellise ilmaga õues ei kannata käia. 
Ma tahaks Scrabble'it mängida. Aga mul pole kedagi, kellega mängida seda. 
Äkki issi mängib minuga ussimängu!!!!!!!
Oh, peab läbirääkimisi pidama. 

See peaks olema entusiastlikkusest pakatav positiivne postitus, aga see ei ole seda kohe kuidagi. Ma panen siia mingi sinise vee ja palmidega pildi, see päästab natukenegi. 

2 comments:

Eneken said...

einoh... nurr? kalli? ja muud loomad...

Paula said...

jajah :) kallimurr.