Pages

Thursday, October 7, 2010

Tänane oli suht ok. Käsitöös kudusime. Milline üllatus jälle. 
Füüsikas oli "kontrolltöö", mis tähendas iseenesest töövihiku lahendamist. Yay. 
Keemias tegime mingit katset, meie põleti muidugi oli mingi üliväikese leegiga, niisiis pidime seal teistest kauem ootama kuni meie tundmatu oranž vedelik muutus mingiks oranžiks puruks. 
Bioloogia asemel oli eesti keel. Tegelesime... või siis pidime tegelema oma raamatu ettekannetega. Meie rühm on täiesti lootusetu. Pmst keegi pole raamatut läbigi lugenud. Masendav...
Kunstis joonistasime inimest. Õigemini tegime autoportreed. Ma tegin sümbolismi stiilis vist. Kuigi see oli lihtsalt hunnik mustreid ja pisikesi detaile, mis mul tuju heaks teevad. Päike, muusika, fotograafia, Hawaii, kirjutamine, Jason jnejnejne. Punane värv ka. Ja helesinine. Ja natuke halli oli ka - see pidi Eestit kujutama.
Peale kooli oli muusikakool. Keset tundi käib hull kolks ja kusagilt tagant klassi otsast kostub selline eriti mõnus "Autsh...". Sander lendas tooliga pikali. Lamas seal niiumbes 2-3 minutit, õpetaja küsis, et kas kõik korras. Sander ütles, et jaah, ta ainult kiikus. Ülejäänud tunni ta lihtsalt oigas, et tal sabakont valutab. 
Linnas nägin avariid. Väga jube oli. Võinooh, kõik jäid vägagi terveks, aga ikkagi oli jube. Auto sõitis jalgratturile lihtsalt otsa. Ma ei tea, kumb süüdi oli või mis toimus, aga ma nägin, kuidas see rattur suure hooga lendas. See oli.. jube. 
Tegin kindlaks, et mu iPodi aku püsib...
  • tavapäraste vahetundide puhul - 2 koolipäeva + 2 korda kesklinnas käiku (kellegiga kokku saades)
  • igavate vahetundide puhul - 2 koolipäeva + 1 kord kesklinnas käiku (üksi)
  • kontrolltööde-tunnikate aegadel - 5 koolipäeva + 2 korda linnas käiku (üksi)
  • kunstitund & ossu - 90 minutit
Tahaks jälle termosega koolis käia. Aga esiteks ei taha ma enam kohvi ja midagi muud ma sinna sisse panna ei oska. Mõtlen selle peale... 

Maria, mulle meeldib Su uus blogi nimi. Kuidagi, mõnus. Flashback on nii ilus sõna. Kõlab hästi, nagu.. mugavalt.. flässhbäkkk.  Varsti saab tähistada Su 200. blogi? :)

Hm, tänane tsällends. 
Mulle ei meeldi tänane teema. Päris tõsiselt. Aga midagi ma pean kirjutama ju. 

Tsau Viking.

Ma saan aru, et Sul on vaja just praegu mu süles istuda, kui ma tegelen oma blogi kirjutamisega ja olen just lõpetanud õppimise, aga palun talitse ennast ja ära löö mu põlve iga 8 sekundi tagant küüsi sisse. See teeb haiget. Ai. Mhmh, see ei aita, kui Sa ennast ümber keerad, nagu sa just tegid. Nüüd on see ikka valus. Ai. 

Ma loodan, et see läks arvesse ja oli piisavalt recently. 

Ahjaa, ma leidsin selle ägeda pildi ülesse. See oli mu teise mälukaardi peal. Yay.


Kaupsitsill on nii 2009...

No comments: