Pages

Thursday, October 28, 2010

nightchat

Yayy. Ma olen Anni ja Liisi juures. Kell on mingi pool kolm varsti. Vaatasime mingit kahte filmi. Mõlemad olid head. Äkki vaatasime kolme, ei kahte vist ikka. "My girlfriend's boyfriend" on hea. Siiis, varsti läheme magama ka, suht uni on. Liisi toas pole netti, sellepärast kirjutan blogi praegu ära.

Rääkisime mingi paar tundi lihtsalt igast reisidest ja asjadest. Okei, ma olen veits palju reisinud. Aga, ma pole õpilasvahetuses osalenud, niiet neid keelenalju oli päris hea naerda. Jaah, ma ei suudagi mingit väga sisukat blogi kirjutada ilmselgelt. Ma võiks teile mingid paremad naljad kirjutada, aga see oleks vist nagu... stiilimine.

Nii ongi vist. Ma ei oska midagi kirjutada. Tegelikult võib see tuleneda sellest, et mu ajurakud magavad juba. Kell on ikkagi pool kolm. Ma ei võtnud arvutile juhet kaasa, niiet ma loodan oma akule täiega. Õnneks kestab see veel mingi neli ja pool tundi. Ma ei tea, mis homme toimub. Vaatab.

Praegu võiks kellegiga mingi eriti ägeda Scrabble'i ringi teha. Mu ajurakud suudavad vist hetkel ainult kolmetähelisi sõnu produtseerida. Päris mõnus uniscrabble oleks. Tegelikult pole nii ammu Scrabble'it mänginud. Ma kardan, et see oli viimati usas. Scrabble'i isu tuli.

Ülikoolijutud on ka ägedad. Kõlab nii, nagu ma kunagi väga tahaks ülikooli minna.

Okei, me läheme magama.
Hehe, me räägime unest. Headööööd :)

No comments: