Pages

Wednesday, October 27, 2010

Ma pole viimasel ajal eriti blogilainel. Ma lihtsalt jõudsin arvamuseni, et tegelikult pole kellelgi eriti vahet, mis ma täna tegin. Ju. 

Eile ma näiteks... käisin linnas. Andsin Martinile fotokonkursi auhinna ära. Tulin koju. Üritasin to-do listi vähendada. Võite altpoolt vaadata, midagi isegi tuli välja. Hommikul käisin koolis. Jah, vaheajal koolis. Tegin mingi esitluse eesti rahadest (saksa keeles). Kududa üritasin ka, aga tagasituleku read ajavad mul igasuguse kampsuni kudumise isu ära. Mitte et mul üldse oleks väga isu seda teha. Pealegi, mul jääb nüüd pool lõnga üle ju. Mis sellega teen? 


Mu laud on raamatuid täis. Et miks nii palju raamatuid? Kui alt alustada, siis "Circus" on lihtsalt hea öökapiraamat, kui sul muud kohustuslikku kirjandust pole. Mul on kavas see mõttega läbi vaadata, niiet see on kõige all. Kudumise raamatut läheb siis vaja, kui Maria küsib, kuidas patentkude kootakse. "Pons" ja "eesti-saksa koolisõnaraamat" olid vajalikud selle eesti raha esitluse jaoks. Sama käib ka "saksa keele grammatika" kohta. Mul on vaja veel vaatamisväärsustest ka esitlus teha, nii et need on natuke aega veel seal hunnikus. "Harry Potterist" otsisin eesti keele jaoks seda lõiku, aga ei leidnud, niiet see võiks põhimõtteliselt riiulisse tagasi minna. "Nullpunkt" on mul endiselt pooleli ja ma ei tea, kuna selle ära lõpetada jõuan. "Kevadest" leidsin selle 3-minutilise lõigu, mis on vaja pähe tuupida. "Kärbeste jumal" on nagu te juba teate - kohustuslik kirjandus. Votnii. 


Mu kampsun või asi. Tegelikult pole üldse aru saada, et sellest varrukad saavad. See näeb välja nagu mingi kahtlane sall vms. Ja see on tegelikult tumedam. Palju tumedam. 


Karjub mu peale, kui kööki ei saa. 

2 comments:

Anni said...

niii armas blogi on sul! Ja ära võta üldse südamesse seda, mida teised oma blogides kirjutavad... :D Igathes, ole ikka sama nunnu edasi!

Paula said...

aww, aitäh. :)