Pages

Saturday, October 9, 2010

Härmatis

Ajasin ennast täna hommikul umbes kaheksa paiku ülesse, võtsin fotoka ja ronisin naabriaeda. Kui kõik teised käivad maal sugulaste juures või vanaemade juures või suvilates pilte tegemas, siis mina käin naabriaias. Ma olen kindlasti rääkinud juba, et see on selline äge vana tehasehoone vms ja seal on lihtsalt täiesti wild värk. Ühesõnaga, kui mul loodusfotograafia järgi Tartus igatsus tuleb, lähen naabriaeda. 
Anyways. Hommik oli. Kõik magas(id). Autosid ei liikunud ja mingeid putuka- ega linnuhääli ka polnud. Härmatis oli. Päike tõusis. Kärbsed magasid täiesti suvaliselt kusagil kõrte peal. Mingi aeg sulas härmatis ära ja järele jäid veepiisad. Mõnus oli. 


Pärast seda käisime Liisiga Lõunakeskuses ja niiumbes kohevarsti tunni pärast lähen kinno. 
Vot nii.. Te võite ilusti kommentaare kirjutada nüüd mulle. :)

5 comments:

Liisu I said...

ilus, ilus, ilus :)

Paula said...

aitäh :)

Anonymous said...

Väga armas! Sul sobiks Tartu Kõrgemas Kunstikoolis fotograafiat õppida.
Olen proovinud oma seebikarbiga ka kauneid hetki tabada, aga välja on tulnud nagu ikka - hale ja tuhm... ;)

Mannu said...

NELJAS PILT! :heart:

Paula said...

Sigrid: Oi, ma tänan :)

Mannu: Heh :)