Pages

Wednesday, October 6, 2010

giveaway

Ma pean täiega oma sõnu sööma. Mu 97. fakt sajalises faktipagasis on täiega oma aluse kaotanud. Mulle meeldivad stiiliblogid, täiega. Kui neid tehakse hästi ja need ei ole mingid igavad ja niisama tehtud. 


Ühesõnaga, mulle meeldisid stiiliblogid mõnda aega, isegi väga. Aga siis ma vist enamvähem sain aru, et Paula ei ole stiilimaterjal. Kui, siis vahel harva ja sedagi poolkogemata.


Siiski, mina tean kolme väga head stiiliblogi. Need on Anni blogi, Tuuli blogi ja Merily blogi. Merily korraldas umbes kuu aega tagasi giveaway, mille auhinnaks oli Circus Fashion Bookazine. Ma juhtusin seda postitust lugema millalgi, kui see juba mõnda aega üleval oli olnud ja vaatasin, et see on ülilahe raamat. Kommentaare oli päris kõvasti, umbes kahesaja ringis. Kirjutasin enda oma ka, koos e-maili aadressiga.


Nüüd sain teada, et ma juhtusin olema see õnnelik, kelle random.org välja valis. Vägavägavägaväga lahe. Nagu.. super lihtsalt. Esiteks, ma päris kindlasti armastan jälle stiiliblogisid. Saatke mulle linke kõik, ma olen fänn nüüd. Täiega. Lisaks sellele armastan ma random.org'i. 


Ma pildi võtsin Merily blogist, mainin ära. Postitus ise asub siin http://sequinmagazine.blogspot.com/2010/10/bookazine-giveaway-winner.html


Excited. 

No comments: