Pages

Wednesday, October 13, 2010

day 28

Jamh. Täna oli suht mõnus päev. Võinooh. Jah, vist ikka oli.


Kehalises oli niisama mitte väga tore. Aga ma sain kahe km jooksu nelja ja viie vahele, niiet ma veits häppi või jah. 


Ajaloos istusin Oskariga, sest Liisu pildistab kusagil Tallinnas rahvatantsijaid või ma ei tea mida. ;D Näidendeid vms. Ei tea. Rääkisime ajaloos Ameerika Ühendriikidest. No ja siis õpetaja käskis töövihikus soditud kohtadele joonlauaga kastid ümber joonistada. Mõnel oli veits palju tööd. Ja see ei olnud mina.


Oxenis pidime mingeid lauseid kirjutama piltide järgi. Suht igav oli. Oxen võiks miskit ägedat teha meiega. 


Tõnnsoni klassil oli just klassiõhtu olnud - kõige tagumisel laual oli hunnik kartulikrõpse ja kokat. Niisiis ma kolisin ettepoole. Karl on ka kodus haige vististi ja üksi on matemaatikas suht x istuda. Nõme teema on matas. Tõotab veel nõmedamaks minna. 


Inglise keeles tegin sellise avastuse, mis teeb minust totaalse geeniuse. Põhimõtteliselt kui kirjutada 


I I A W A I I , siis on ainult kriipsu vahe, mismoodi sa selle kirjutad. Kas H A W A I I või I I A W A H ehk siis kui seda viimast varianti kõrvalt peegliga vaadata, siis see on tagurpidi õigetpidi. Jah, mul oli inglise keeles nii igav, et ma kirjutasin enda õpiku peale "H A W A I I", kuni ma sellele avastusele tulin. 


Tegime Oskariga diili. Ma saan nädal aega iPodi võõrutusravi. Ehk siis nädal aega ilma iPodita. Mau. Ta lubas selle muidugi ilusti tühjaks mängida ja kuulata. Ja telefoni mälukaart on ka tema käes, sest mul on muusikatelefon ja loomulikult on see muusikat täis. Oli. 
Aga. Challenge. Mu lemmikfilm(id).


1) Thomas Crown Affair
2) After the Sunset
3) Across the Univese


Esimesed kaks on Brosnaniga. Brosnan on äge. Tglt Bondi esimene ja viimane osa on ka head. Teisi pole näinud. Across the Universe on lihtsalt nii hea muusikaga. 


Nüüd ma lähen ujumaaaa. Jah, ma ei saa teepeal iPodi kuulata ju. Nice. Apii, see on alles esimene päev ju!?

No comments: