Pages

Sunday, October 10, 2010

Day 25

Ma olen tänasega oma ajakavast täiesti maas. Võinooh, mitte päris. 


Halb on see, et kogu mu muusikakooliaur kulus tüüphelistikele ja lihtsate lugude nendel mängimisele. Ma oskan nüüd numbritega "Põdra maja" ja "Meil aiaäärne tänvas" laulda. Viis, üks, üks, kaks, üks, seitse, kaks... või siis kuus, üks, seitse, kaks, üks, seitse, kuus, üks, kaks... Ja selle kõige juures ei jõudnud ma õieti enda uue looni. Võinooh, ma jõudsin sinnani, aga mitte nii põhjalikult, kui oleks tahtnud. 


Ülejäänud kooliasjad tegin vist ära. Ajaloo jätsin suures osas vahetunni jaoks, sest mul ei ole mingit tuju muude asjade arvelt Venemaa ajalugu õppida. Mingeid põhiasju tean, jutustada oskan, kui väga vaja. Aga mul on ju niikuinii liiga palju hindeid, mind ei tasu küsida. Vähemalt nii mulle viimane kord öeldi. 


Eesti keeles on homme raamatu ettekanne. Meie rühmast tean niipalju, et viimane kord, kui meil oli ettekandeks valmistumine, laadisid nad CS-i arvutiklassi arvutitesse alla. Heal juhul pääseme kuidagi moodi sealt läbi, kuigi kui nüüd aus olla, siis võimalus, et me kõik oma ülesanded üle keskmise hästi ette oleme valmistanud, on üsna nullilähedane. Anni ütles, et eelmisel aastal oli nende nõrkade ettekannete jada päädinud sellega, et nad pidid igal veerandil raamatute kohta ettekande, testi ja kirjandi tegema. NOT GOOD! 


Lisaks sellele kõigele on mul tänane blog challenge tegemata ja eilne pilt on ka joonistamata. Ma lihtsalt ei jõudnud täna. Tahtsin veel mingit muud asja ka joonistada, aga jah. Ma räägin koguaeg, et mu ööpäevast jääb 5 tundi puudu. 


Hea asi on ka!!! Alati on!! Ma tegin Annabeli kõrvarõngad valmis. Juba ammu pidin. Võinooh. Tegelikult tegin ühe valmis. Ma ei tea, see on nii minulik. Kui mul oleks oma ööpäevanorm - 29 tundi, siis ma oleks teise ka valmis jõudnud, aga miskipärast pöörlevad planeedid ja orbiidid ja tähed ja ma ei tea misasjad veel (küsige Välliku käest..) täpselt nii, et minu ööpäevas on 5 tunnine puudujääk. Näete, kell on 12 peaaegu ja ma pean 7 ärkama. Oleks mul viis tundi veel, jõuaks ma asjadega ilusti ühelepoole ja saaks veel vajalikud 8,5 tundi und ka. Midagi ei klapi. 


Agaokei, mu challenge. Tegin piltidega, korralikult. Okei.. mitte väga, aga siiski. Tegin pildid hetk tagasi. Väga väga halb kvaliteet jnejnejne. Ma kavatsen homme äkki uued pildid teha. 


1. Väga mitte õigetpidi pilt. Aga.. Mu võti, taskupeegel ja joonistus mu tulevikust. Matemaatikatunnist vist. Põhimõtteliselt kujutab see Hawaiid kõigi vajalike detailidega. 

2. Mu rahakott ja kinopiletid. 

3. Mu iPod.

4. Teile kindlasti meeldib kaela painutada või ekraani keerata, niiet veel üks valepidi pilt mu kotist, millega ma tavaliselt koolis käin. 

5. Step Upis oli ühel kutil samast sarjast backpack ja siis mul tekkis selle koti kandmise tuju jälle. Niiet homme lähen sellega kooli vist... 

6. Mu huulepalsamid. Kumbagi ei kasuta hetkel, sest selle roosa alles leidsin sellest ülevalpool olevast kotist (see oli kadunud). Ja teine ei tule lahti, sest ma surusin selle väga imelikul viisil liiga kõvasti kinni. Te ei taha teada.. Igatahes, seda ei saa lahti. 

yay.
Teate, et 5 päeva pärast on challenge läbi. :(
Tglt ma ei tea, kas see on hea või halb. Halb, sest siis mul pole enam millestki täpsest kirjutada. Hea, sest need teemad osutusid igavatemaks, kui ma algul arvasin ja peale seda saan oma vahepeal tekkinud ideepostitused ära teha.

Ahjaa. Te pole mu uusi ketse näinud veel. Ma suht väga südan neid. 


Ja nüüd ma siis mõtlen, kas punuda endale patsid ja meeldida 18-le inimesele, kes vastasid juuste-pollis lokkis juuste poolt või teha hommikul väike sirgendamise ring ja olla meeltmööda ülejäänud 36-le inimesele, kes hääletasid sirgete juuste kasuks. 

Äkki peaks hoopis vahvlilokid tegema, sest mõlemad teised valikud teevad minust ju pugeja :)
Hm. 

No comments: