Pages

Saturday, October 9, 2010

day 24

Ma juba kirjutasin täna midagi, eks? Kinost veel ei kirjutanud. Challenge on ka tegemata. Okei.. 


Kino. Käisime "Keelatud tants 3-e" vaatamas. Mulle meeldis. Lihtsalt väga väga lahe. Ma tahaks seda tegelikult 3D-s ka näha, aga ma ei tea veel, kas jõuan sinnani. Igatahes, väga hea film oli. Enne seda jõime Kubu3-es šokolaadiküpsiste ja piparmündimaitselist kohvi. 
See on Tartu Starbucks. Coffee-In on tänasest Coffee-Out. Kubul on 1) ilusam kujundus 2) parem kohvi 3) sõbralikum õhkkond 4) ägedam idee. Suurem tops on ka. Ma ei tea.. kui nii edasi läheb, siis äkki ma saan oma eestivihkamisest üle. Hm.. Kliima vist ei muutu kuidagi? ;/


Tänane challenge: A photo of something that means a lot to you (day 24).


Mõtlesin, et kirjutan selle natukese aja pärast, ehk tuleb midgi pähe. Siiani pole tulnud. Ma joonistan teile homme pildi sellest :) Siis see pole küll photo, aga ma teen sellest pilti ja siis see on foto :D
UNI ON! JESS. 
Mu uni tuleb nüüd normaalsel ajal.
Äkki ma sain usa ajavahest üle?!

No comments: