Pages

Tuesday, October 5, 2010

Day 20

Õpetajate päev.
Arvuti - meie "õpetajad" ütlesid meile tunni alguses, et me vist peame mingit tunnitööd tegema, kollis.pri.ee, et tehke seda. Samal ajal mängisid nad suure õhinaga mingit arvutimängu...

Saksa keel - Tegime viktoriini, võinoh, vähemalt kirjutasime need vastused paberile ära, mida kuulsime, kui need meile ette vuristati. Hiljem mängisime kaarte.

Geograafia - Kaardikepist sai äkitselt kaks tükki ja seda ei õnnestunud paraku parandada. Guugeldasime Liisuga mõistete selgitusi. 

Muusika - Jõhker kontroll oli, kui tööd tegime. Lehed korjati ära ja kolm tsikki käisid korraga klassis ringi. Nad vähemalt nautisid seda ühte korda elus, kus nad meid kõiki korraga käsutada saavad ;D

Matemaatika - Kordasime kontrolltööks ehk siis lihtsalt tegime kõike, mis pähe tuli.
Eesti keel - Vähemalt mingi murdosa tunnist tegime midagi. Jõhkralt ilus õpetaja oli. Pmst, polnud teda kunagi varem näinud. Selline, tumeda peaga. Teistsugune. AGA ÜLIILUS. Ma ei tea. Te peate nägema teda, muidu te ei saa aru. Nii äge oli. Lihtsalt nagu.. SDGRESHERFBDZRSEBFDVBTRNTF. Umbes nii ilus.. ;D

Kehaline - Jooksime, pesapalli mängisime, mingeid võistluseid tegime.. Samal ajal said poisid arvutitunnist lihtsalt varem koju, nagu ikka. 

Koju tulles olin nii väsinud, et lihtsalt magasin umbes tund aega. Siis vedasin ennast õppima. Nüüd tahaks jälle magada. Umbes 4-5 tunni pärast tuleb mul tahtmine seda uut kitarrilugu harjutada. Aga põhimõtteliselt kui ma mõlemad oma toa uksed kinni panen ja vaikselt mängin, siis annab kell 11 ka kitarri mängida.

***
Day 20 - The meaning behind your blog name.

Kõigepealt tahaks öelda, et vau, ma olen 20 päeva blog challenge'it ära suutnud kirjutada... 

Blogi nimest.
Mu blogil ei ole otsest nime, aga ma seletaks lahti siis vist 3 nö nime, mida mu blogi kannab.

1) Paula blogi - See on väga ebaloogiline, ma kujutan ette. Kui te veel selle peale pole tulnud, siis mina olen Paula ja see on minu blogi. Kokkuvõtlikult ongi see Paula blogi!

2) :) - See märk ilutseb seal üleval ribal juba minu mäletamistmööda algusest peale. Aeg ajalt on igasugused blogikujundused selle ära kaotanud, aga postitust kirjutades on alati kirjas "Blogger: :) - Create Post", niiet ametlikult on see mu blogi nimi.
:) meeldib mulle sellepärast, et mulle meeldivad naeratused. Ükskõik kuna, ükskõik kus. Lihtsalt kõige lihtsam ja mõnusam asi, mida sa tänaval näha võiksid. Lisaks sellele muudab koolon selle "nime" üheks esimeste seas teise inimeste blogilistides tänu sellele, et koolon pole täht, vaid sümbol. Sümbolid teadupoolest asetsevad eespool. 

3) www.paulajohanna.com - Selle domeeni sain ma sünnipäevaks. Onult ja emmelt. Tükk aega seisis see tühjalt ja mul oli plaan sellele mingi pärliprojekt püsti ehitada, aga tuli hoopis blogi. Väga mõnus värk. 

Ja nii ongi. 


***
Aww, emme helistas. Siuke usaigatsus tekkis :) :(

***
***

Mul oli täna vestlus Eva Leaga, vasakukäelisusest. Nimelt mainisin ma 100 fakti hulgas ära, et mu lemmikkirjutusvahend on must geelpliiats. Ta küsis, et kas mu käsi on siis väga must koguaeg? Ta lihtsalt teab, et olles vasakukäeline, määrid sa ennast värske tindiga alatasa ära. Aga just täpselt sellepärast mulle see pliiats meeldibki. See on must. Teeb ilusa joone. Kuivab üliruttu ära, niiet sa ei aja seda laiali. Ja lisaks sellele, seda ei saa klõpsutada. 
Seda müüakse minu arust ainult Selveris. Vähemalt mujal pole ma seda ise näinud. Ja seda on vist sinist ka, aga mulle meeldib mustaga kirjutada.. väga.

Keegi teist veel vasakukäeline on?
Sinine või must pastakas?
KEEGI VEEL, KELLE ARUST SEE PÄRLINI ASENDAJA ILUS OLI?
2 comments:

Paula said...

oli jaaa iluuus!! :P

Paula said...

win, oli jaah! :D