Pages

Monday, October 4, 2010

day 18

Something you crave a lot - day 18


Pfsh, tahtsin just magama minna, aga mulle tuli meelde, et tänane tsällendsh on tegemata. Niiet midagi, mida ma väga ihkan/ihaldan? Ee.. rohkem aega. Kui ma saaks, teeks ma kuidagi nii, et mul on iga päev näiteks.. 5 tundi aega, kus ma saan lihtsalt täiesti üksi olla. Kusagil oma toas kitarri mängida või köögis endale niisama mingit täiesti ajuvabalt paljude asjadega võileiba välja nuputada. Vahel lihtsalt tahaks olla.. üksi. Maailmas. Ainult natuke aega. 5 tundi päevas oleks okei. Võib-olla ma siis magaks öösiti veidi rohkem ka. Nagu, rohkem kui tavalised 6,5 tundi. 


Votnii. 


Aga, tänasest. Mu enamuse päevast on sisustanud Jane. Jane on lihtsalt megaäge. Ma ei oska seletada teile. Ma koguaeg naeran omaette, kui ma temaga räägin. 
Midagi muud meelierutavat ma ei teinud täna. Meeliülendavat. Erakordset. Unikaalset. Valetan, tegin küll. Ma joonistasin pildi tantsivatest elevantidest......
Ei, mul on kõik korras. Ma pidin seda muusikaloos tegema. Vivaldi ja loomade karneval jne. Antiloope ma lihtsalt ei oska, elevandid tundusid sellised.. lihtsad. Palju tühja halli pinda. 


Homme on kool. Miks nii? Aga, 2 nädala pärast on vaheaeg vist. Kui ma ei eksi. Kohekohe saab tänane läbi, niiet ma pean selle postituse ruttu-ruttu ära postitama, enne kui see enam tänasenda arvesse ei lähe.


Mm.. fotokonkursi võitja on põhimõtteliselt olemas, aga meil on vaja veel ühe kohtuniku hääled kätte saada. Homme saate kindlasti. Ma pmst luban. 
Kui ei, siis ma luban, et ma teen veel ühe 100 faktiga postituse. ;D


Tsautsautsau. 

No comments: