Pages

Saturday, October 2, 2010

Blog challenge - Day 17
Puldiauto


Täna on täitsa tore ja kasulik päev olnud. Hommikust saati koristasin. Ma lihtsalt sain aru, et mul on asjad valesti, sellepärast ongi selline tunne, nagu mitte midagi ei leia ülesse. Tegin süsteemi. Kui natuke arvutada, siis  kulutasin täna umbes 6 tundi koristamisele. 


Umbes kahe-kolme paiku tuli Marcus siia. Ma pole teda nagu sada ja üks aastat näinud. Okei tegelikult nii kaua ka ei olnud, aga päris mitu kuud tuleb kindlasti ära. Marcus on äge. Ta oli endale mingi hunniku raha kogunud, seenel käimisega. 


Käisime Lõunakeskuses, sest rahaga oli vaja midagi peale hakata. Lõpuks jõudsime puldiautode riiulini. Mismõttes mingid tööriistakastid? Mismõttes mingid farmiloomad? PULDIAUTOOD!!! Okei, Marcus ütles väga kindla häälega, "seda võiks küll osta, jah". Niisiis väljusime poest sellise korraliku ja karbil oleva teksti põhjal ka tantsiva ?! puldiautoga. Äss värk. Tglt ka. 


Ja praegu ma vist lõpetasin koristamise. Ilm on nii ilus ja ma suht kahetsen, et ma täna nt Toomemäele pildistama ei jõudnud. Aeda veel jõuaks kähku, aga see pole päris see. Loodetavasti juhtub homme ka nii ilus ilm olema. Siis tahaks küll pildistama minna. 


Tänasest blogichallenge'ist ka siis veidi. Ma arvan, et ei ole päris ausalt võimalik leida pilti kogu mu perega. Vähemalt mitte ühes kaadris. Niisiis saate mitu pilti. 
Paula & daddy


Väga-väga paha lugu, aga ma ei suutnud leida pilti oma vanaemast. Nagu tegelikult ka. Võib-olla on mingi osa neist mu vanas arvutis, mis on paraku surnud. Aga.. midagi siiski leidsin. See on küll nagu.. päris mitu aastat vana, aga oeh, ma looodan, et sobib.

Paula & emme
See on ka kuidagi.. mitte väga uus pilt. Aga USA pilte on kõik vist juba näinud. :)

Ja mul on veel hunnik toredaid sugulasi ja kõiki teisi, aga.. jah. 

Ühesõnaga, this is it. Tänaseks. Lubasin Jane jaoks oma draft'idest välja koukida kunagise faktipostituse, mida ma tookord ei avaldanud miskipärast. Tegelen fotokonkursiga...No comments: