Pages

Sunday, October 24, 2010

afterthesunset

Tsaurahvas. 


Ilm on koläää. Väga jube. Aga muidu on suht okei. Vaatasin "Tantsud tähtedega" just. Ma pole veel suutnud selle aasta lemmikut valida vist. Mulle meeldivad Ithaka Maria ja Marko, mulle meeldivad Ženja ja Aleksandra, mulle meeldivad Johannes ja Kerstin. Nii et, ma lihtsalt loodan, et kõik teised kukuvad varsti välja, enne neid kolme. 


Eile õhtul alustasin "Kärbeste jumala" lugemisega. Mulle meeldib. Algas palmisaarelt. Igatahes, tundub väga.. tore raamat. Muidugi - esimese kahekümne lehekülje põhjal vist ei saa otsustada. 


Praegu vaatan "Pärast päikeseloojangut", Pierce Brosnaniga. Ma olen seda ühe korra näinud ja ma mäletan, et see oli super. Salma Hayeki tunneb seekord juba ära, eelmine kord oli küll nagu "wow, see on tegelikult salma, see nägi päris tõeline prükkar välja ju..."


To-do list on peaaegu sama pikk nagu enne. See-eest olen ma oma vaheajaga natuke toredamaid asju teinud. Homme tuleb mingi suurem muusikakuulamise ja piltide-töötlemise päev. Üritan mõne to-do listi asjaga ka ühele poole saada. Ma veel ei teagi, millisega. 


okei. see on vist kõik praegu. 

7 comments:

Ats. said...

Rets raamat on see Kärbeste Jumal. D:

Paula said...

Onvõi? :D
Oh, peaks lugema hakkama siis kiiremini.

Avely said...

"Kärbeste jumal" oli tegelt üsna norm, a see oli vägaaa rõve vahepeal. Nagu srsly, ma ei suutnud seda lugeda :D:D.

Kui see ikka on see raamat, kus Põssa jms olid :D

Paula said...

jah, põssa on seal külll
maitea, see tundub nii toredalt tavaline praegu, mis seal nii jubedat olla saab??? :D

G? said...
This comment has been removed by the author.
G? said...

näiteks see, et poisid hakkavad üksteist tapma. :/

Paula said...

ooookei, täna õhtuks on mul tegevus olemas siis vist :D