Pages

Saturday, October 16, 2010

30 (1)

Suutsin eilse VIIMASE challenge'i maha magada :) 


Ehk siis. 
Day 30 - A picture of yourself today + 3 good things that have happened in the past 30 days.


Ma olen Tallinnas. Algatuseks. Tulin eile, rongiga. Lund sadas. Tallinnas ei sadanud lund. Tallinlased pole lumest kuulnudki. Kuigi emme uskus mind vist siis, kui ta täna hommikul paksu lumekihiga autot linnas nägi.


Aime juures käisime ka eile. Villem on nii lahe :D Sõime hiina junki. Aimele meeldisid mu ketsid. Vaatasime seda lihapallidega multikat, 3D-s. Tahtsin seda kinno vaatama minna vist isegi, aga jah... 


Täna on vist mu neljas päev iPodita. Uskuge või mitte, aga ma hakkan vaikselt ära harjuma. See-eest on siin grammofon. Sain eile ABBA diskot grammofonist. Niiiiii lahe. Ma fännan seda grammofoni. Täna sai Kare Kauksi diskot ka. 


Nägin täna palju lehti riisuvaid sõdreid. Lahe oli (: Mitte ainult lehti riisuvad sõdurid. Kõik muu ka. :D


Aga, challenge.


1. Ma võitsin Merily giveaway. Kusjuures, see postkontori teatis jõudis ka mu postkasti, kuid ma pole sellele veel järele läinud, sest see postkontor asub kusagil peaaegu mitte Tartus ja sinna on nii mõttetult raske minna. Aga ma tegelen selelga niipea, kui ma tagasi Tartus olen. 


2. Kubu kuubis - See kohvik on lihtsalt nii mõnus ja selle avastamine käib kindlasti heade asjade alla. Kuigi neil pole mitut kohvikut igal tänavanurgal, siis see on ikkagi peaaegu nagu Starbucks. Ja kuigi neil pole NII hea kohv, siis ikkagi on see peaaegu nagu SB. 


Hm.. Kindlasti on midagi veel. Bond seisab monitori ees praegu. Suht mõnus. :D Jou Bond. Nüüd läks ta monitori taha. Chill värk.


3. See on halb asi tegelikult - mu iPodi võõrutusravi. Aga see lõppes hästi, sest mul on nüüd uus iPod. Õnneks ei loe Oskar mu blogi ;D


Pildi tegin ekstra. Ronisin välja ja tegin aegvõttega pilte. Pärast photoshoppisin üheks pildiks kokku. Niiet, enjoy. Jap. Muide, palliviskeoskus on päritav. Põdemisoskus on ka päritav. Udusus on ka päritav. Teaduslikult tõestatud. :)

Yay, ma saan jälle oma igavaid tavalisi postitusi kirjutada alastes nüüdsest. :)

4 comments:

Liisi said...

Beat ya.... :D Ma võisin küll vahepeal laisk olla, aga ma tegin viimase postituse eile:D:D:D hahaha
Ok, pole hullu.
PS! Kena jope muidu!

Paula said...

Hihi, tubli! :)
Aitäh :)

Anni said...

kubu kuubis on tõesti väga hea kohvik! :D

Paula said...

jaah!! :D