Pages

Tuesday, September 7, 2010

VINEER EI OLE PUIT

Mu viimane postitus oli reedel. Nädalavahetusel ei olnud blogituju. Üldse mingit tuju ei olnud eriti. Aga nüüd täitsa võib. Mu nädalavahetus nägi väga lühidalt välja umbes nii, et laupäeval käisin linnas, otsisin fotokotti, aga ei leidnud. Pärast tegime Liisuga pilte (pidin surnut mängima) ja veel hiljem hingasin heeliumit sisse, kusjuures sain õigesti alles siis, kui see pmst tühi oli. Siis sõitsin karusselliga, mis oli pärast vägapaha. Ma olin isegi õnnelik, et mul enne seda kõht tühi oli. Muidu oleks sellel hullemaid tagajärgi olnud, ma kardan. Mismaveel tegin? Hm. Pühapäeval käisin ka linnas. Linnakas olen, täiega nooh. :D
Aga. Tänasest koolist niipalju mäletan et. Punkt üks, eesti keeles lugesime mingitest venelastest, vitšid ja novid. Koguaeg läksid segamini. Vahel mõtlesin, et Marja abiellus Mašaga, aga siis sain aru, et see ei saa nii olla ikka.. Punkt kaks, keemias tegin kõigile selgeks, mis on puit ja mis on vineer. Kõik ütlesid, et vineer on ka puit. Ma ütlesin, et ei ole, puit on puit ja vineer on vineer. Näita mulle kus looduses vineeri kasvab. -.- Punkt kolm, bioloogias ei ole mitte vähimatki mõtet öelda "tehke lihtne skeem/joonis", sest Paulal ei ole mitte vähimatki tahtmist õppida mingi kriipsujuku joonise pealt. Kui jõuan, teen teile oma joonisest pilti. Punkt neli, inglise keelest ei mäleta midagi. Punkt viis, ajaloo suhtes oli kõik nii, nagu räägiti. Punkt kuus, matemaatikas tandasime Liisuga harilikku murdu: 5,1875 = 5 tervet, 1875 10000-dikku = 5 tervet, 375 1000-dikku = 5 tervet, 75 100-dikku = 5 tervet, 3 neljandikku. Veerand tundi hiljem: "Kuuuule, kas me poleks pidanud neid tuhendikke, sajandikke jne ka 5-ga jagama iga kord??", "ups..". Punkt seitse, Maria kallistas mind tänase päeva jooksul vähemalt kümme korda, sest talle meeldib mu lõhn.
Facebooki liigub nali minu ja Justin Bieberi kohta. :D
Muidu seda ka veel, et mul oli täna esimenes muusikaloo tund. Õpetaja on üliäge, selline hästi tore :D
Muusikakoolist veel niipalju, et mul oli kitarritund. Mängisin "Uhti-uhti uhkesti" vms, JA kusjuures, see ei olnud mingi igav pinin, akordidega mängides kõlab see loogiliselt. Ja millestki pean ma alustama ju, kui ma tahan kunagi I'm Yoursi mängida. Tegelt oli päris lõbus. Esimene õpetaja, kes mu suve kohta küsinud on. Win.
Aga üldiselt. Ma tahtsin öelda, et mul on hästi hea meel, et mul on nii toredad sõbrad ja eriti need, kes mu blogi loevad. Hästi-hästi äge. Ma üldse ei mõtle followeride peale enam, sest mulle on blogimine nii ausalt meeldima hakanud, et see followeri kast võiks vabalt kusagil allpool ka olla. 

Lisaks sellele tahtsin öelda, et osalege fotokonkursil, mis veel kestab igatpidi ja igast otsast!

Pilte ka? 7 comments:

Avely said...

No kusjuures sa saad selle followeri kasti ära võtta küll :D:D

-randolff- said...

Aga millest siis vineer tuleb? :D

Paula said...

affu: ma teaaan, aga ma pole viitsinud. :D
randolf: sa loed mu blogi?! vineer, ma ei tea.. 8-) kindlasti mitte puust :D:D

-randolff- said...

Jah loen küll, suht pikka aega juba.

Paula said...

Hehe, mõnus. :D

Liisi said...

Vineeri teema hakkas mind huvitama, nii et siis google mu vana sõber aitas jälle:

"In woodworking, veneer refers to thin slices of wood, usually thinner than 3 mm (1/8 inch), that are typically glued onto core panels (typically, wood, particle board or medium-density fiberboard) to produce flat panels such as doors, tops and panels for cabinets, parquet floors and parts of furniture. "
-Wikipedia

Niisiis vineer on ikkagi puit, lihtsalt väga väga õhuke puit ja seda eemaldatakse suurest puust väga õhukeste kihtidena (wikipedia ütleb, et õhem kui 3 mm). :)

:):):)

Paula said...

Oh, väga äge. Siis on selge :D