Pages

Sunday, September 26, 2010

SELLEST, KUI LOLL MA VÕIN OLLA. ST, KUI LOLL MA OLEN. :)


Täna on mingi väga väga hull päev olnud, kõik on kuidagi normaalsest läinud väga pekki. Ma pole täna üldse "Nullpunkti" lugeda jõudnud ja eile päris lõpuni veel samuti ei jõudnud. Võinooh, üldse mitte lõpuni ei jõudnud. Sellise mõtete kuhjaga ei saa lugeda, sest sa küll liigud üle nende ridade, aga sa mõtled hoopis muude asjade peale. Nõme. See on hea raamat, ma tahaks selle sisu pärast mäletada ka.. 


Ja siiiis. Ühesõnaga. Eile ma kinos ei käinud. Step-upi pole siiani näinud. Käisin Lõunakas hoopis, kus oli megamega ilus müts ja megamegamega ilus jope. Mul on mõlemaid vaja, talv tuleb ja ma elan ikka veel Eestis (MIKS?)!.!? ma ei osanud sinna lõppu enam märki panna... :S Igatahes. Seal olid ühed üliarmsad ketsid ka, sellised seest karvased.. MAU. Aga mind vaadati nagu.. kedagi väga imelikku, kui ma ütlesin, et mul on vaja neid. Need on NAHAST. Riidest ketsidega ei saa suvel käia!!!!!!!!!.. (kui sa Eestis elad) (mina elan Eestis) (see sakib suht tihti).


Täna pidin linna minema. St.. läksingi, aga veits teises formaadis. Käisin Liisuga Raadil pilte tegemas. Täitsa lahe oli. Seekord ma ei mänginudki surnut. Tegelikult oli piltide tegemine üldse kuidagi teisejärguline.. Pigem imetlesime seda konna, kes seal oli ja niisama rääkisime, et miks maailm nii kohutavalt ebaaus on. Mõne vaateväljast vähemalt. 


Homme on esmaspäev, kõige kohutavam päev nädalas, sest ma veedan.. ma kohe arvutan. KÜMME tundi sellest päevast kusagil õppeasutuses, kus ma pean koguaeg kuulama ja tähele panema ja meelde jätma ja seda kõike rakendama. Me vist hakkame muusikaloos antiloope joonistama. Ikka parem kui mingi kontrolltöö. Õppisin selle solfi kodutöö ka korralikult ära, sest ma kardan, et ma pean vastama seda. 1) ma pole 2 tundi vastama pidanud 2) eelmine kord oli vähe inimesi, kellest suht kõik teised on viimase 2 tunni jooksul vastanud. Miks mina mingi raske thai-ri'dega ülesande saan? Pole hullu, ma õppisin korralikult seda..


Aga, nüüd asjast. Ma nüüd räägin teile kõigile, kui loll saab olla. Ma lihtsalt pean selle teile ära rääkima, sest muidu te oleksite kõik küll õnnelikud, aga mina peaks tegema sada aastat ühiskondlikku tööd oma ema jaoks ja uskuge mind, see ei ole hea. See ei saa lihtsalt hea olla. Ühesõnaga. Fotokonkurss. Mul on hästi tore blogi, kus hetkel käib hästi tore fotokonkurss. Ja mu emme, kes on nii tore, et lendas lennukiga ussa ja tõi mu fotokonkursile auhinna, jõudis sealt äsja tagasi. Ühesõnaga. Ta tõi sealt Apple'i muusikapleieri. See on selge. Aga vahe on selles, et mina käisin seepeale Apple'i kodulehel ja vaatasin (pidi uuus versioon olema), et OH, uued nanod,väga äge. Panen pildi blogisse, et Nano auhinnaks, väga mõnus.. Natuke kahtlane oli, aga ma ei tea, ma olen liiga udu et selliste asjade peale mõelda.


Täna helistab mu ema, kes luges mu blogi ja nägi, et ma olen ikka täitsa... optimist. TA ei öelnud loll, ta ütles optimist. Põhjendus oli see, et mu ema tõesti tõi Ameerikast, Apple'i poest, uue versiooni, muusikapleieri, klõpsuga. Aga see ei ole Nano, vaid Shuffle. Ja te ei saa mind sundida fotokonkursi auhinna pärast ühiskondlikku tööd tegema, sest kui mul oleks rohkem osalejaid, nii kolmekümne kanti. Siis ehk ma oleks nõus tegema ühiskondlikku tööd. Aga mul on vaevu kümme osalejat.  


Niisiis, ma loodan, et keegi mu peale nüüd ülejäänud sada aastat vihane ei ole. Tglt pole põhjust, see on ikkagi Shuffle. Shuffle on lahe. Ma ei tea veel, mis värvi see on, aga jamh. 

2 comments:

Eneken said...

:D:D:D nuh... arvestades, mis Paula ühiskondlikust tööst suvel sai, ei peaks Paula ühiskondlikku tööd liigselt kartma... aga nats läks vussi jah info :) kalli ka!

Paula said...

Hehe, ilmselgeltei ole mõtet Paulale usas ühiskondlikku tööd anda. Sorry about that. :$

Kallijap.