Pages

Wednesday, September 8, 2010

Padjablogi

Ma kirjutan ühe koolieelse blogi, sest mul on natuke aega, enne kui ma pean keka tundi minema. Ma avastasin, et kui varem magama jääda, siis ei ole hommikul nii väsinud. Suhteliselt miljoniavastus oli. :D

Eile ei juhtunud midagi väga lahedat, aga täna peale kooli lähen Photopointi ja annan oma pildid ilmutusse ning üritan neile õhtul kuue-seitsme ajal järele minna ning siis fotoringi jõuda. Ma loodan, et nad on nii armsad ja teevad need pildid ruttu-ruttu ära. 

Kunstis pidime selle uurimuse või ettekande moodi asja tegema. Ma tegin Rokasega seda intervjuu vormis, aga ma veel ei tea, kas ma kirjutangi intervjuuna või teen jutu. Jutuna oleks ilmselt lahedam, sest lausete eesti keelde tõlkimine oleks suhteliselt surm juba. Pean mingid tööd ka veel välja valima ta devi galeriist ja igalt poolt mujalt. Igatahes oli seda väga lahe teha. 

Ja lisaks sellele, hakkame me arvutitunnis HTMLi õppima, mis tähendab, et varsti saan ma ehk päris ise endale blogikujundusi teha. Ma midagi tean neist, aga kogu seda põhja ma ise teha ei oska (veel). Mingil joonistusvõistlusel pidime ka osalema, aga kui ma sinna midagi teha tahan, siis photoshopi ja digilauaga. Seni ma veel ei tea, kuidas ma esimese poole endale selle nädala jooksul sebin, aga ehk saan hakkama. Iseenesest oli tal seal gimp'i õpetus ka. 

Pikemat blogi mul oma hommikust eriti kirjutada ei ole. Seda ka veel, et reedel lähen kinno. Pole mingi tuhat aastat kinos käinud, niiet väga mõnus.

Uni on. 

No comments: