Pages

Friday, September 17, 2010

Day two - a picture of something you ate today

Werther's Original. Need on maailma kõige paremad kommid ja mulle lihtsalt meeldib mõelda, et need teevad rutemini terveks. See pole teaduslikult tõestatud... Veel...

Elvise soenguga nektariinimehike. Okeiokei, tegelikult tahtsin ma selle pildiga öelda, et ma sõin täna palju puuvilju, millest sellelt pildilt leiab ainult kaks. Aga lisaks nektariinidele ja viinamarjadele sõin ma ka ananassi ja õunu.

There you go. Tänase päeva missioon täidetud. Kuigi ma olen vist hetkel viimane kõigist, siis pole hullu. 

Lisaks sellele olen ma üliõnnelik, et keegi päriselt viitsiski mu projekti kaasa teha. Lausa mitu.
Meryt (anna teada, kui su blogi avalik on)


Mu tänane päev pole olnud just midagi märkimisväärset. Kuigi, ma vaatasin täna filmi "Across the Universe", mis oli lihtsalt võrratu. Kindlasti minge ja laenutage need endale, kui te veel gripis olete. Selline hästi mõnus muusikal-draama on. Mulle vägaväga meeldis. The Beatles'ite lauludega. Mmm.. 
Ja voltisin tähekesi ka. 

Ja homme on jälle uus blogi tsällendsh. Ma veel ei tea, mismoodi see homne välja nägema hakkab, aga eks siis näeb. Your idea of the perfect first date ei ole üldse mu tavalise blogiteema moodi, aga võib-olla ongi lahedam. 

Eelmisest postitusest leiate küsitluse. Lokid või sirged juuksed? Ma olen juba üsna kindlale selgusele jõudnud, et enamus mu blogilugejatest eelistab sirget Paulat, mis kusjuures, meeldib mulle endale ka veidi rohkem. Aga aeg ajalt ei saa ma lihtsalt ilma lokkide tegemiseta olla. Oleks mul keegi, kellele lokke teha :].4 comments:

Eneken said...

aga on ju... MAU

Paula said...

nu ongi, aga samas nagu ei ole ka ju.. MAU

Keiti said...

Mul on küll Challenge postitused olemas. http://www.greeendreams.blogspot.com
Need on lihtsalt eraldi "leheküljel", mille leiab kohe blogist. :)

Paula said...

Oi, on jaah, anna andeks. Väga lahe :)